תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    שמואל רוחופור
    02/08/2012

אני בן 46 עובד כמחסנאי + מורה לספורט כ 25 שנים באותו מקום העבודה בחודש אפריל השנה תוך כדי עבודה במחסן הרגשתי כאב בעמוד השדרה בזמן הרמת ציוד כבד אך לא יחסתי לכך חשיבות לאחר מספר ימים התחלתי להרגיש כאבים עזים ביד ימין והרופא טען שמדובר בדלקת כל אותה תקופה סבלתי כאבים חזקים מאוד והמשכתי לעבוד פרט למספר ימים שנעדרתי עקב בדיקות וכאבים רק בסוף חודש מאי נעשה לי בדיקת C/T אשר אמרה שיש לי פריצת דיסק בביקור אצל רופא מומחה או כתב שיש לעשות ניתוח דקומפרסיה ואולי גם קיבוע כתוצאה מ בקע דיסק מרכזי ימיני ב C6-7 רדיקולופתיה עשיתי 4 זריקות צלסטון , פיזיוטרפיה אך הכאב ממשיך להיות קשה מאוד בתאריך 1.7 קיבלתי תעודה רפואית לנפגע בעבודה חזרתי שוב לעבודה ב 6.7 בתאריך 24.7 ביקרתי אצל רופא תעסוקה אשר אישר לי להעדר עד 7.8 ואז יחליט ע"פ חוו"ד של רופא מומחה (שאמליץ על ניתוח)
    מה עלי לעשות? האם יש לי זכיות מול ביטוח לאומי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    05/08/2012

כרגע אתה מנצל חלק מהזכויות יש לך 91 יום ואחר כך אם עדיין אתה לא יכול לעבוד יש לפנות לוועדה רפואית של הביטוח לאומי אבל הרופא התעסוקתי יסביר לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו