תמו ימי המחלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמו ימי המחלה.
    א.ל.
    22/08/2012

תמו ימי המחלה שלי. אין עוד תשובה מה-מ.ל.ל. אני לא מקבל שכר יותר מעבודתי. הביטוח לא משלם משום שאין את התגובה מה-מ.ל.ל. רופא תעסוקתי ממתין לתגובת מקום עבודתי, בעניין המגבלות שיש לי.בינתיים אני בלי אמצעי קיום. מה האפשרויות העומדות בפני. אנא התייחסותכם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמו ימי המחלה.

הוספת תגובה

• תמו ימי המחלה. - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    22/08/2012

המסמך לא לא ניתן לקריאה. מכל מקום מה שהצלחתי להבין הרופא קבע שאינך מסוגל לעבודה. הביטוח לא קשור לביטוח לאומי לכן יש לנסות לקבל פיצוי מביטוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמו ימי המחלה. - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    23/08/2012

אתה יכול לבקש מרופא התעסוקתי שבינתיים הוא יכריז עליך כ"נכה נזקק".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכה נזקק

שמואל
    24/08/2012

ואז מה זה נותן שרופאת תעסוקה רושמת דבר כזה נכה נזקק?
    אני בדיוק באותה סיטואציה ולא יודע מה לעשות
    אני נפגעתי בתאונת עבודה אבל עקב אי ידיעת החוקים לא פעלתי כשורה בהתיעצות אם עו"ד אמר לי שאין לי סיכוי למרות שיש 2לי פריצות דיסק בצוואר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו