מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרוש יעוץ לגבי טיפול במקרהאח בבית חולים09/09/2012
שלום רב,
אני כותב כאן בשם של אבי שעובד כבר שנים רבות מאוד בבית חולים במרכז הארץ. שם הוא עובד כאח, עבודה שכרוכה בפעילות פיזית רבה. לפני מספר חודישם אבי חש כאב חד באחד הזרועות, ולאחר בירור מקיף אובחן כבעל קרעים בשרירי היד. מאז הוא יצא מספר פעמים לחופשת מחלה, ואומנם בעקבות מנוחה חש טוב יותר, אך כשחזר לעבודה שוב חש כאבים עזים ולא יכל להמשיך לעבוד. יש לנו מספר לבטים:
1. אני מתאר לעצמי שהוא צריך לפנות לעו"ד המתמחה בעניין ולהמשיך את הטיפול מולו, האם זה נכון? האם יש משרדים מומלצים והאם השכר הוא כאחוז מ/או שכר קבוע?
2. הדאגה העיקרית היא שימי חופש המחלה שלו הולכים ואוזלים וכפי שזה נראה אבי לא יוכל לחזור לעבודה במסגרת זו, כלומר לא כשיר לתפקיד. מה עליו לעשות? האם ביה"ח יכול לפטר אותו? להעביר אותו לתפקיד לא רלוונטי (משרדי) גם אם זה יגרור ירידה משמעותית בשכר? לא כל כך מובן לי מה הברירות במקרים כאלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרוש יעוץ לגבי טיפול במקרה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי09/09/2012שלום
לגבי עורכי דין תפני לפורום של עורכי דין.
לגבי ימי מחלה אם זה קרה בעבודה למה לא נעשה תאונת עבודה ואז אין כל נגיעה לימי מחלה שלו והוא צריך לעבור בוועדה רפואית כאשר עוברים 91 ימי מחלה.
אם זה לא קרה בעבודה אין מה לעשות הוא משתמש בימי מחלה שלו וצריך להפנות אותו לרופא תעסוקתי שימליץ על מגבלות כאלה או אחרות ובית החולים ינסה למצא תפקיד של אח שמתאים למגבלות. אם זה בית חולים ממשלתי יש וועדה רפואית של משרד הבריאות. אם זה עירוני גם שם יש וועדה רפואית.
בכל מקרה בשלב זה אני עוד לא רואה תפקידו של עורך הדין. אולי עורך דין אורתופד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הבהרה
אח בבית חולים09/09/2012מרק תודה על המענה המהיר,
זה קרה בעבודה, תוך כדי העבודה. במקרה שזה כך, אני מבין מדבריך שאחרי 91 ימי מחלה הוא צריך לעבור ועדה רפואית (של ביטוח לאומי? של בית החולים?). האם כדאי/אפשר/עדיף להגיע לועדה עם עורך דין? במידה והועדה מוצאת אותו לא כשיר להמשיך לעבוד בתפקיד הנוכחי - מה עושים? מפטרים אותו? מפצים אותו? גמלאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)