מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לעזוב בגלל אלרגיהמיכל20/09/2012
שלום אני עובד במשתלה עם המון סוגי פרחים וצמחים מזה כשנה אני סובל מאלרגיה שמתבטאת בגרד עז וצריבות ואף התנפחויות של אזורים כמו עיניים. ללא תרופות אנטיהיסטמניות אני לא יכול לישון ולתפקד. אני מרגיש את הקשר בין העבודה במשתלה לבין העוצמה של ההתקפות האלה. כרגע אני בחופשת מחלה בגלל התופעות הנ"ל, ואין ברצוני לחזור לעבודה לאחריה, רציתי לדעת האם אני מודיע על עזיבה אני מאבד זכויות? מעבר לפיצויים רגילים.
ולפני זה האם אני זכאי למשהו? רופאים דיברו איתי על הסבת מקצוע והפנו אותי לרופא תעסוקתי.
האם אקבל דמי אבטלה?
במידה וקיבלתי מילגה מהביטוח לאומי לפני כשנה וחצי ללמודי מקצוע האם זה משנה משהו ?
בכבוד רב ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לעזוב בגלל אלרגיה - תגובה
ד``ר טמיר גפן20/09/2012היי!
ראשית יש לבדוק למה אתה אלרגי. במידה ומדובר באלרגיה ממקור תעסוקתי תוכל לתבוע ביטוח לאומי בשאלת מחלת מקצועה ונכות מעבודה.
לגבי זכויות יש לבדוק אלו ביטוחים יש לך.
בכבוד רב ובריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהוי המקור לאלרגיה
מיכל21/09/2012מתברר כבעייתי מכיוון שבטסטים הקיימים בבתי חולים אין את צמחי נוי שקיימים במשתלה. יש צמחים שפורחים בטבע יותר. ואני נחשף לקרוב ל100 סוגים של פרחים צמחים ועציצים. עשיתי 3 טסטים לאלרגיות בבתי חולים ועדיין לא מצאו משהו ממשי.
הדבר היחיד הוא העדות שלי שאיך שאני נכנס אני חש בעור את הגרוד ולאחר כשבוע המצב מחמיר עד כדי חוסר יכולת לישון.
האם עדות שלי מספיקה לביטוח לאומי?
כמובן יש את כל הניירת של הבדיקות והתלונות שלי על ותגובות האלרגיות שונות והצלקות ביידים שנוצרו מהגרד.
בנוסף אובחנתי כאטופיק דרמטיטיס .אני יודע שהקשר לעבודה ברור אבל השאלה האם זה יהיה ברור גם לביטוח בזמן שבטסטים אין תוצאה.
האם הביטוח יכול לחייב אותי לחזור לעבודה? בשביל לראות את התגובה האלרגית בעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהוי המקור לאלרגיה - תגובה
ד``ר טמיר גפן22/09/2012היי!
תפנה לבית חולים איכילוב לפרופ' קיוויתי שמואל. במידה ומדובר בתגובה אלרגית הוא הכתובת. לחייב לא יכול אף אחד אנו חיים במדינה חופשית. על בסיס תלונות בלבד קשה לדבר על קשר סיבתי. אטופיק דרמטיטיס סיבה מספקת לתלונותך והממצאים ללא שום קשר לאלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)