תאונת עבודה כאבים עזים בברך ותוצאת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה כאבים עזים בברך ותוצאת
    דנה
    23/09/2012

שלום וברכה,

אני בן 34 עברתי תאונת עבודה כשירדתי לתוך מרתף בסולם ומעדתי מאז כאבים מאוד מאוד חזקים עד כדי כך שאיני יכול לחזור לעבודתי .
    הרופא האורטופד ששלח אותי למיפוי העמצות יכול לקבל אותי רק עוד חודש
    אני חבר בקופ"ח כללית
    האם תוכלו להמליץ לי על רופא תעסוקתי כיוון ואיני רואה שאתר של הכללית שנותנים שירות מהסוג הזה .
    אני דיי מודאג מהממצאים של מיפוי העצמות מצ"ב קובץ הבדיקה
    הרופא שעשה לי את המיפוי שאל אותי אם קיבלתי מכה בראש ........ לפני כמה חודשים אכן קיבלתי מכה בראש .

אשמח לעצתכם,

בברכת כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה
    עוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תאונת עבודה כאבים עזים בברך ותוצאת - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    23/09/2012

שלום ושנה טובה
    ראשית כל הממצאים של המיפוי לא כל כך רעים יש לבחון אוןתם עם התלונות (איפה כואב לך)
    שנית תחזור לאורתופד (אפשר להקדים תור אולי עם מושלם)
    שלישית יש שירות של רפואה תעסוקתית מפואר בכללית עליך לקבל הפניה או מהאורתופד או מרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה כאבים עזים בברך ותוצאת - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    23/09/2012

שלום רב!
    ראשית לא צוין מה עיסוקך. שנית בבדיקת מיפוי ישנם ממצאים רבים שכלל לא קשורים לפגיעת ברך. לגבי פגיעת ברך יש לחזור עם הבדיקה לאורטופד משום שחשובה בדיקה קלינית ולא רק ממצאים בבדיקות הדמיה. כמו כן אני בספק שתוכל להתקבל לרופא תעסוקתי פחות מחודש הרי אנו נכנסים לתקופת חגים.
    תפנה לרופא המשפחה שיוכל להפנות אותך לרופא תעסקתי הרי יש להגיעה לרופא לפי מקום עבודה ולא לכל רופא בקופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו