אישור כשירות לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור כשירות לעבודה
    דוד
    25/09/2012

גמר חתימה טובה ד"ר נכבד!
    אני פונה אליך בבקשה לעזור לי להבין כמה דברים ואודה לך מאוד על עזרתך!

1.נניח שאני מאובחן בהפרעה\מחלה פסיכיאטרית ,ואני מתקבל לעבודה מסויימת והמעסיק מבקש אישור רפואי שאני כשיר לאותה עבודה
    האם כשאני פונה לרופא משפחה או לרופא תעסוקתי הרופא חייב לפי חוק לרשום את כל האבחנות שלי והכדורים אותם אני לוקח או שהוא צריך להתייחס רק לשאלה האם אני כשיר לעבוד באותה עבודה מסויימת מבלי לפרט את האבחנות והטיפולים שאני מקבל ?

2.האם אני רשאי לפנות לרופא תעסוקתי לצורך קבלת אישור כזה, גם ללא הפנייה מהמעסיק (כלומר, לגשת לרופא תעסוקתי לצורך קבלת אישור כשירות לעבודה,לאחר שהמעסיק ביקש ממני בעל פה להביא אישור)?

תודה מראש וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישור כשירות לעבודה

הוספת תגובה

• אישור כשירות לעבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    26/09/2012

שלום רב!
    בדרך כלל המעסיק כותב לרופא את מהות התפקיד ומפרט אהת מטלות של התפקיד.
    הרופא בדרך כלל כותב את המלצת לעניין כשירות לפקיד בלי אבחנות או תרופות וזה במידה ואין בקשה מהמעסיק לתת פירוט.
    כמו כן בדרך כלל מעסיק או רופא מבקשים למלאה הצהרת בריאות עם צירוף של מידע רפואי מרופא המטפל/משפחה וזה עובר למעסיק. כך שלפעמים המעסיק יכול לדעת במה מדובר.בלי שום קשר לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו