מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכרה במחלת מיקצועמיכל13/10/2012
שלום רב, הופיעו אצלי תגובות אלרגיות גרד התנפחויות וכדו' מתחילת שנה, לפני כמה חודשים הופיעו אצלי סימנים של אטומפיק דרמטיטס ואובחנתי כחולה בזה. בעבודתי אני נחשפת לחומרים מסוימים ועדכנתי את הרופאים באיזה תחום מדובר ולמרות זאת שלחו אותי ל3 טסטים שלא כללו את החומרים האלו. ואני בספק אם זה קיים. וכמובן שלא היו תוצאות.
בעיקבות חופשות מחלה מרובות בתקופה האחרונה היחסים בעבודה הורעו ואינני מעונינת לחזור לשם בגלל חוסר ההבנה והערכה למאמצי להגיע למרות הבעיה.
שאלתי היא כזו: אם אעבור לעבוד באותו תחום אבל במקום שונה האם עדיין אוכל לקבל אבחנה כסובלת ממחלת מקצוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכרה במחלת מיקצוע - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי14/10/2012ראשית כל ATOPIC DERMATITIS אינה מחלת מקצוע אלה בעיה גנטית.
שנית במידה ואת נחשפת לחומרים שגורמים לך תגובה את צריכה להימנע מחשיפה אבל זה בכדי שהביטוח הלאומי תכיר משהו.
שלישית נניח כי מדובר במחלת מקצוע ברגע שאפשר להוכיח כי יש קשר בין החשיפה (נגיד שהייתה) והופעה המחלה לא משנה איפה את עובדת זה יוכר לך כי את תובעת ביטוח לאומי לא המעביד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)