ביטוח אובדן כושר עבודה מקצועי לחוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח אובדן כושר עבודה מקצועי לחוקר
    דוד
    22/10/2012

אני עובד כעוזר-מחקר באוניברסיטה, בתחום מדעי המחשב. העבודה כוללת בעיקר תיכנות, וגם קריאה וכתיבת מאמרים. אני מתלבט אם כדאי לעשות ביטוח אובדן כושר עבודה מקצועי.

לשם כך רציתי לשאול, האם ישנן תאונות ומחלות שייחשבו כ"אובדן כושר עבודה מקצועי" במקצוע שלי, ולא ייחשבו ל"אובדן כושר עבודה רגיל"?

כלומר, האם ישנם מקרים, שבהם ביטוח אובדן כושר עבודה מקצועי יזכה אותי בפיצוי, וביטוח אובדן כושר עבודה רגיל לא יזכה אותי בפיצוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביטוח אובדן כושר עבודה מקצועי לחוקר - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    22/10/2012

היי!
    תפגש עם יועץ ביטוחי ותבדוק מולו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועץ ביטוחי

דוד
    22/10/2012

היכן ניתן למצוא יועץ ביטוחי שמבין ברפואה תעסוקתית?

אני חשבתי, שתפקידו של רופא תעסוקתי הוא לקבוע, איזה מחלות נחשבות "אובדן כושר עבודה מקצועי" בכל מקצוע. האם זה לא כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועץ ביטוחי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    23/10/2012

היי!
    כל מחלה יכולה לרום לאי כושר.
    לדוגמה כאבי גב חמורים שלא מאפשרים לשבת. בעיות ראיה חמורות, סכרת לא מאוזנת מלווה בסיבוכים נוירולוגים ניכרים, מחלת לב קשה מאוד וכו'
    הכול תלוי בניסוח הפוליסה והסעיפים ותוספות שנתן להכניס לחוזה ביטוחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו