רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי
    טל
    08/11/2012

שלום אני סובלת מפיברומיאלגיה מזה שנה וחצי,יש לי כאבים מדי יום בכתפיים,צוואר,ידיים ואצבעות.יחד עם זאת אני סובלת מהתקפים-כאבים עזים מאד שגורמים לכך שאני לא יכולה לתפקד עם הידיים בכלל לפחות פעמיים בחודש אני בבית לפחות שלושה ימים.אני נוטלת כדורים שגורמים לי לעייפות ,עצבנות אינני מצליחה לישון הרבה |(אוקסיקונטין,סימבלתה ומדבקות בוטרנס)פניתי לביטוח לאומי ביקשתי לעבור וועדה ושיקבעו לי א.כ.ע, עברתי וועדת נכות וקיבלתי 20% נכות צמיתה ושיקום מקצועי.
    כיום אני במצב שאני לפני פיטורים מאחר ואינני מגיעה הרבה לעבודה וגם שאני מגיעה אינני מתפקדת כראוי ועובדת יום שלם.אני עובדת נציגת מכירות בטלפון.אינני מסוגלת להחזיק את השפורפרת ,לרשום או להקליד הרבה כי כואב לי נורא מפעולות אלו.כמו כן עקב הכדורים אני לא מרוכזת בכלל.
    ממה שהבנתי עליי ללכת מיד מרגע הפיטורים לחתום בלשכה ע"מ לקבל אבטלה.
    שאלתי היא איך אני מונעת מהלשכה לטרטר אותי ממעסיק למעסיק? והאם ייתנו לי אבטלה ללא הלשכה ?מה הדרך הנכונה להגיע לרופא תעסוקתי?ולא.כ.ע? כי הפיטורין בעצם ממצב תפקוד לקוי בעבודה עקב מצב רפואי לקוי.
    תודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    08/11/2012

היי!
    יש לבקש הפניה מרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו