מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודהעדינה09/11/2012
ד"ר שלום
לפני כשבועיים שברתי את הרגל בעבודה. הגעתי לרופא בקופ"ח שהוא לא אורטופד אלא כירורג טראומה. נשלחתי לצילום שאיבחן כי יש שבר. הרופא הכירורג הוציא תעודת מחלה של 22 ימים ( המכונה תעודת מחלה ראשונה). הרופא הכירורג הפנה אותי להמשך טיפול אצל אורטופד מומחה ( שמן הסתם הוא הרופא שיותר מבין בתחום ורשאי להחליט אם אני כשירה לעבודה ובאיזה תאריך אני יכולה לחזור לעבוד). לאחר שבועיים הגעתי לרופא אורטופד שציין שאני יכולה לחזור לעבודה משרדית בלבד בתאריך המוקדם ממה שהרופא הכירורג נתן אבל אין באפשרות האורטופד להוציא תעודת מחלה חדשה כיוון שתעודת המחלה הראשונה מופיעה במערכת ויצאה כאסמכתא לרו"ח של עבודתי.
האורטופד הוציא מסמך שמיועד לכירורג שראה אותי בפעם הראשונה בבקשה לשנות את ימי המחלה בהתאם להמלצתו משמע להקדים בשבוע את חזרתי לעבודה. ניגשתי לכירורג עם טופס ההמלצה של האורטופד והכירורג לא יכל לטענתו להוציא תעודת מחלה חדשה כיוון שכבר הוציא מסמך ואין בידי את המקור.
ביום ראשון הקרוב אני אמורה ורוצה לחזור לעבודה ויש בידי רק מסמך שהוציא האורטופד עם בקשה והמלצה לקצר את ימי החופשה. השאלה האם אני מבוטחת על סמך מסמך האורטופד? ואם לא מה עליי לעשות על מנת שכן אוכל לעבוד כבר מיום ראשון הקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן09/11/2012היי!
מבוטחת על ידי מי?
במידה ואורטופד חושב שאת יכולה לשוב לעבודה הרי יש לך קביע שלו ביד ואין אני חושב שיש בעיה עם זה. גם אנו מחזירים אנשים לעבודה שעדיין יש להם אישור מחלה כמובן אנו מפרטים באלו תנאים ואיזה עבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
עדינה09/11/2012תודה על תשובתך
לגבי הביטוח - הכוונה לביטוח לאומי כי מדובר על תאונת עבודה ומילאתי טופס בל/250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - תגובה
ד``ר טמיר גפן09/11/2012מדווחים לביטוח לאומי לגבי חזרה לעבודה במכתב רשום ומצרפים המלצת אורטופד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)