חזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה
    עדינה
    09/11/2012

ד"ר שלום
    לפני כשבועיים שברתי את הרגל בעבודה. הגעתי לרופא בקופ"ח שהוא לא אורטופד אלא כירורג טראומה. נשלחתי לצילום שאיבחן כי יש שבר. הרופא הכירורג הוציא תעודת מחלה של 22 ימים ( המכונה תעודת מחלה ראשונה). הרופא הכירורג הפנה אותי להמשך טיפול אצל אורטופד מומחה ( שמן הסתם הוא הרופא שיותר מבין בתחום ורשאי להחליט אם אני כשירה לעבודה ובאיזה תאריך אני יכולה לחזור לעבוד). לאחר שבועיים הגעתי לרופא אורטופד שציין שאני יכולה לחזור לעבודה משרדית בלבד בתאריך המוקדם ממה שהרופא הכירורג נתן אבל אין באפשרות האורטופד להוציא תעודת מחלה חדשה כיוון שתעודת המחלה הראשונה מופיעה במערכת ויצאה כאסמכתא לרו"ח של עבודתי.
    האורטופד הוציא מסמך שמיועד לכירורג שראה אותי בפעם הראשונה בבקשה לשנות את ימי המחלה בהתאם להמלצתו משמע להקדים בשבוע את חזרתי לעבודה. ניגשתי לכירורג עם טופס ההמלצה של האורטופד והכירורג לא יכל לטענתו להוציא תעודת מחלה חדשה כיוון שכבר הוציא מסמך ואין בידי את המקור.
    ביום ראשון הקרוב אני אמורה ורוצה לחזור לעבודה ויש בידי רק מסמך שהוציא האורטופד עם בקשה והמלצה לקצר את ימי החופשה. השאלה האם אני מבוטחת על סמך מסמך האורטופד? ואם לא מה עליי לעשות על מנת שכן אוכל לעבוד כבר מיום ראשון הקרוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    09/11/2012

היי!
    מבוטחת על ידי מי?
    במידה ואורטופד חושב שאת יכולה לשוב לעבודה הרי יש לך קביע שלו ביד ואין אני חושב שיש בעיה עם זה. גם אנו מחזירים אנשים לעבודה שעדיין יש להם אישור מחלה כמובן אנו מפרטים באלו תנאים ואיזה עבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

עדינה
    09/11/2012

תודה על תשובתך
    לגבי הביטוח - הכוונה לביטוח לאומי כי מדובר על תאונת עבודה ומילאתי טופס בל/250

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    09/11/2012

מדווחים לביטוח לאומי לגבי חזרה לעבודה במכתב רשום ומצרפים המלצת אורטופד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו