מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכות מעבודהש21/11/2012
רופא תעסוקתי קבע שאין ביכולתי לעבוד במקום העבודה הנוכחי כי אני חשוף לחומרים שגורמים לי אלרגיות. הבנתי שישלח מכתב למקום העבודה לקבלת פיטורין ופיצויים ולביטוח לאומי לקצבת נכות מעבודה. איך נקבעת הקצבה הזו-האם יש ועדה או שאני מקבל אוטומטי אחוז מהמשכורת ממקום העבודה??? מה לגבי אובדן כושר עבודה האם אני אמור לעדכן את הביטוח???תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות מעבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן21/11/2012רופא תעסוקתי קבע שאינך כשיר לעבוד במקום העבודה הנוכחי ובחשיפה לחומרים ספציפיים. אך אין זה אומר שאינך כשיר לעבוד כלל. יש לפנות לכל הגורמים ולבדוק את הזכויות בהתאם לנזק רפואי שקיים - מול ביטוח לאומי וגם לביטוח בהתאם לתנאי הביטוח ובמידה ויש קייס ביטוחי. כמו כן יש לפנות למעסיק לקבלת פיטורין ופיצויים בהתאם לחוק. אין שום דבר באופן אוטומטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות מעבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי22/11/2012תגובה אלרגית לחומרים לא הופך אותך לנכה ולא מקנה אותך אוטומתית קצבת ניכות בעיקר אם אין ניכות,מה שסביר. יש לפנות לביטוח לאומי לוועדה רפואית לקבוע תאונה/מחלת מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)