מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץמני30/12/2012
שלום רב.
אורטופד אבחן אצלי שינויים ניווניים מפושטים לכל אורך עמוד השדרה.
אני סובל מכאבים בצואר,כתף,מתניים ,רגל שמאל.
כמו כן אמר לי הרופא שהמצב בלתי הפיך ושהכאב ייתכן וימשך ואין לדעת מתי יפסיק.
אני לוקח כדורי אטופן להקלה.
לשאלתי:
אני עובד משרד 9.5 שעות ביום. ישיבה רצופה מול מחשב ועבודת ניירת.
אחרי מס' שעות עבודה אני סובל מכאבים לא פשוטים שמלווים אותי משך כל שעות היום והערב
האם במצבי אני זכאי / יכול לדרוש הפחתת שעות עבודה ?לאיזה תקופת זמן ?
אם מצבי כרוני -האם יכולים לחייב אותי לצאת לפנסיה מוקדמת עקב בעיות בריאות?
תודה.
מני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ - תגובה
ד``ר טמיר גפן30/12/2012היי!
יש לבדוק מול רופא תעסוקי בקופת חולים. יש לבדוק חומרת שינוים בע"ש וגם סוג וטיב העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי31/12/2012להערכתי אל תבנה על הקלות של שעות עבודה ממלא זה על חשבון ימי מחלה ובטוח לא על יציאה לגמלת נכות במיוחד בסוג עבודה שלך. כדאי שתלמד לקום כל שעה ותעשה תרגילים זה יקל עלך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)