מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריקת כתףזיו03/01/2013
היי ד"ר
אני לאחר פריקת כתף כתוצאה מתאונת עבודה יש לציין שטרם התקבלה החלטה ע"י הביטוח הלאומי אם זה תאונת עבודה
כרגע אני יושב בבית למעלה מחודשיים ומועמד לפני ניתוח בכתף
שאלתי באם הרופא מהקופה יפנה אותי לרופא תעסוקתי בתום התשעים יום?
מה ההחלטה של רופא תעסוקתי בנושא זה ?יש לציין שאני עדיין עם מתלה ליד סובל מכאבים ומוגבל בתנועת הכתף .
וכמו כן האם אני יכול ללכת לרופא תעסוקתי באופן פרטי?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריקת כתף - תגובה
ד``ר טמיר גפן03/01/2013היי!
לא צוין מה המקצוע.
לא ניתן לדעת מראש מה הקביע של רופא תעסוקתי. אתה יכול ללכת לכל רופא שאתה חושב לנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף
זיו04/01/2013המקצוע שלי הוא פקיד עבודה משרדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף - תגובה
ד``ר טמיר גפן04/01/2013במידה והפריקה הוחזרה בדרך כלל תוך תקופה קצרה ניתן לשוב לעבודה. במידה וישנם נזקים רציניים יותר דבר תלוי במהוט הנזקים ומגבלות תפקודיות שניתן להתרשם מהם רק בבדיקה פיזיקאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף
זיו04/01/2013לפי האם אר אי שעשיתי הרופא אמר שאני חייב לעשות ניתוח +הכנסת עוגנים יש לציין שיש הגבלה בתנועות וכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)