פריקת כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקת כתף
    זיו
    03/01/2013

היי ד"ר
    אני לאחר פריקת כתף כתוצאה מתאונת עבודה יש לציין שטרם התקבלה החלטה ע"י הביטוח הלאומי אם זה תאונת עבודה
    כרגע אני יושב בבית למעלה מחודשיים ומועמד לפני ניתוח בכתף
    שאלתי באם הרופא מהקופה יפנה אותי לרופא תעסוקתי בתום התשעים יום?
    מה ההחלטה של רופא תעסוקתי בנושא זה ?יש לציין שאני עדיין עם מתלה ליד סובל מכאבים ומוגבל בתנועת הכתף .
    וכמו כן האם אני יכול ללכת לרופא תעסוקתי באופן פרטי?
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקת כתף

הוספת תגובה

• פריקת כתף - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    03/01/2013

היי!
    לא צוין מה המקצוע.
    לא ניתן לדעת מראש מה הקביע של רופא תעסוקתי. אתה יכול ללכת לכל רופא שאתה חושב לנכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריקת כתף

זיו
    04/01/2013

המקצוע שלי הוא פקיד עבודה משרדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריקת כתף - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    04/01/2013

במידה והפריקה הוחזרה בדרך כלל תוך תקופה קצרה ניתן לשוב לעבודה. במידה וישנם נזקים רציניים יותר דבר תלוי במהוט הנזקים ומגבלות תפקודיות שניתן להתרשם מהם רק בבדיקה פיזיקאלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריקת כתף

זיו
    04/01/2013

לפי האם אר אי שעשיתי הרופא אמר שאני חייב לעשות ניתוח +הכנסת עוגנים יש לציין שיש הגבלה בתנועות וכאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו