מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת דרכים בדרך לעבודהדגנית05/02/2013
שלום רב,
עברתי תאונת דרכים בדרך לעבודה.
אני כרגע בחופשת מחלה עם כאבים בצוואר, גב וכתף- לעת עתה עפ"י צילומי המיון יש חבלות ואין שברים.
קבלתי ימי מחלה מהרופא המטפל והאורתופד.
אך לאחר 17 יום של התאוששות שקבלתי מרופא המשפחה, חשבתי לחזור לעבודה, ואכן חזרתי ליומיים, אבל הרגשתי קושי פיזי ונפשי בזמן העבודה שלא יכולתי להמשיך בעבודתי(חשוב לציין שאני מורה במקצועי),קושי בעמידה ממושכת, תנועות פיזיות והרמת חומרי למידה ולאחר ימי התנסות המשכתי את ימי המחלה שניתן לי מהאורתופד לחודש ימים.
שאלתי היא:
א. האם הפסדתי את הרצף של ימי המחלה? ואקבל מביטוח לאומי רק על 17 יום הראשונים, ועל החודש ימים ירד לי מימי המחלה שלי?
ב. מתי יש להגיש את טופס 211 לביטוח לאומי?
ג. האם לאחר הגשת טופס 211, לביטוח לאומי, האם ניתן להביא חלקית מאישורי המחלה ולהוסיף מאוחר יותר לתביעה?
ד. אם חזרתי מוקדם לעבודה ולא מיצתי את ימי המחלה, האם יש בעיה כל-שהיא?
ה.מתי יש לגשת לרופא תעסוקתי? ומי שולח?
תודה דגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת דרכים בדרך לעבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן06/02/2013היי!
העדר רצף לא אמור לפגוע בעניין קבלת פיצוי מביטוח לאומי וזאת במידה וביטוח לאומי מתרשם שחופשות מחלה הכן מוצדקות.
לגבי הגשת טופס יש לבדוק מול ביטוח לאומי.
לרופא תעסוקתי יש לגשת סיום ימי המחלה. המפנה יכול להיות רופא מטפל או כל רופא אחר אך גם כן מעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)