תאונת דרכים בדרך לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת דרכים בדרך לעבודה
    דגנית
    05/02/2013

שלום רב,
    עברתי תאונת דרכים בדרך לעבודה.
    אני כרגע בחופשת מחלה עם כאבים בצוואר, גב וכתף- לעת עתה עפ"י צילומי המיון יש חבלות ואין שברים.
    קבלתי ימי מחלה מהרופא המטפל והאורתופד.
    אך לאחר 17 יום של התאוששות שקבלתי מרופא המשפחה, חשבתי לחזור לעבודה, ואכן חזרתי ליומיים, אבל הרגשתי קושי פיזי ונפשי בזמן העבודה שלא יכולתי להמשיך בעבודתי(חשוב לציין שאני מורה במקצועי),קושי בעמידה ממושכת, תנועות פיזיות והרמת חומרי למידה ולאחר ימי התנסות המשכתי את ימי המחלה שניתן לי מהאורתופד לחודש ימים.
    שאלתי היא:
    א. האם הפסדתי את הרצף של ימי המחלה? ואקבל מביטוח לאומי רק על 17 יום הראשונים, ועל החודש ימים ירד לי מימי המחלה שלי?

ב. מתי יש להגיש את טופס 211 לביטוח לאומי?

ג. האם לאחר הגשת טופס 211, לביטוח לאומי, האם ניתן להביא חלקית מאישורי המחלה ולהוסיף מאוחר יותר לתביעה?

ד. אם חזרתי מוקדם לעבודה ולא מיצתי את ימי המחלה, האם יש בעיה כל-שהיא?

ה.מתי יש לגשת לרופא תעסוקתי? ומי שולח?

תודה דגנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת דרכים בדרך לעבודה

הוספת תגובה

• תאונת דרכים בדרך לעבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    06/02/2013

היי!
    העדר רצף לא אמור לפגוע בעניין קבלת פיצוי מביטוח לאומי וזאת במידה וביטוח לאומי מתרשם שחופשות מחלה הכן מוצדקות.
    לגבי הגשת טופס יש לבדוק מול ביטוח לאומי.
    לרופא תעסוקתי יש לגשת סיום ימי המחלה. המפנה יכול להיות רופא מטפל או כל רופא אחר אך גם כן מעסיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו