תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    א
    10/02/2013

שלום רב!

לפני כחודש ו 20 יום עברתי תאונת דרכים בדרך מעבודה הביתה. כתוצאה מזה יש לי פריצת דיסק ואני סובלת מכאבים חזקים בעיקר משעות הערב (לא תמיד ), אני מתקשה לעמוד הרבה זמן לא יכולה ללכת מהר שלא נדבר על לעלות במדרגוי. ביקשתי מרופא המטפל שלי לראות רופא תעסוקה אך נאמר לי שאני לא יכולה לפני שיעברו 3 חודשים . העבודה שלי על הרגליים במשמרות לילה ולפנות בוקר בממוצע של 8 שעות וצריך לטפס על סולם, כמעט ואין אפשרות לשבת ובמצב שלי לא אוכל לחזור לעבודה, בטח לא כרגע

ברצוני לשאול :
    האם באמת לא אוכל לראות רופא תעסוקה לפני 3 חודשים?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    10/02/2013

השאלה הי בשביל מה.
    במידה עדיין אנך מסוגל לעמוד וללכת ועדיין הנך בחופשת מחלה הרי אין צורך בשלב זה ברופא תעסוקתי. רופא תעסוקתי יכול לעזור לשוב לעבודה במידה ובעבודה שלך יש אופציה שכזו. עם מגבלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    11/02/2013

כפי שכתב דר' גפן הצורך ברופא תעסוקתי הינו בחזרה לעבודה (או לפני) במידה ויהיו לך מגבלות .כל עוד את בחופש מחלה (ומחלימה) אין טעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו