מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימונהר18/02/2013
נפגעתי בתאונת עבודה חזרתי לעבודה, אך יש לי כאבים האם רופא יכול לתת לי שוב מחלה על חשבון תאונת עבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימונה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי18/02/2013לא כתבת ממה נפגעת ומה נפגע
לא כל כאב דורש חופש מחלה .
האם הכאבים קשורים לפגיעה.?
האם נשאר לך ימי מחלה מה 91 יום שניתנים לתאונת עבודה?
אם בזבזת הכל יש לפנות לרופא תעסוקתי שיחליט אם אתה כשיר או לא ואם לא (גם בחלק) הוא יפנה אותך לוועדה רפואית של הביטוח הלאומי לקבלת נכות זמנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר
ר18/02/2013נפגעתי בתאונת עבודה , נפילה בדרך לעבודה כתוצאה מהנפילה נשברו לי שתי צלעות
וקיבלתי מכה בכתף מסתבר שכתוצאה מהמכה יש לי דלקת בשלושה גידים וכאבים בצוואר, חזרתי לעבודה אחרי שלושה וחצי שבועות כי חשבתי שאוכל לעבוד האם אחרי שחזרתי לעבודה ואני חשה בכאבים אני יכולה לקבל ימי תאונת עבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי18/02/2013את צריכה לפנות לאורתופד שישפוט האם יש מקום לחופשת מחלה נוספת . לאור העובדה כי חזרת לעבודה באמצע יתכן בעיות עעם ביטוח הלאומי כדאי לברר איתם או לפחות שיהיה רשום טוב על התפסים כי זה אותה תאונה. בכל מקרה אם עברו יותר מ 91 יום מהתאונה רק וועדה רפואית של הביטוח לאומי יוכל אשר חופש מחלה אחרי שרופא תעסוקתי יחליט על אובדן כושר. בכל מקרה כדאי לפנות לביטח לאומי לקבל נכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)