דימונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימונה
    ר
    18/02/2013

נפגעתי בתאונת עבודה חזרתי לעבודה, אך יש לי כאבים האם רופא יכול לתת לי שוב מחלה על חשבון תאונת עבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימונה

הוספת תגובה

• דימונה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    18/02/2013

לא כתבת ממה נפגעת ומה נפגע
    לא כל כאב דורש חופש מחלה .
    האם הכאבים קשורים לפגיעה.?
    האם נשאר לך ימי מחלה מה 91 יום שניתנים לתאונת עבודה?
    אם בזבזת הכל יש לפנות לרופא תעסוקתי שיחליט אם אתה כשיר או לא ואם לא (גם בחלק) הוא יפנה אותך לוועדה רפואית של הביטוח הלאומי לקבלת נכות זמנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ר

ר
    18/02/2013

נפגעתי בתאונת עבודה , נפילה בדרך לעבודה כתוצאה מהנפילה נשברו לי שתי צלעות
    וקיבלתי מכה בכתף מסתבר שכתוצאה מהמכה יש לי דלקת בשלושה גידים וכאבים בצוואר, חזרתי לעבודה אחרי שלושה וחצי שבועות כי חשבתי שאוכל לעבוד האם אחרי שחזרתי לעבודה ואני חשה בכאבים אני יכולה לקבל ימי תאונת עבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ר - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    18/02/2013

את צריכה לפנות לאורתופד שישפוט האם יש מקום לחופשת מחלה נוספת . לאור העובדה כי חזרת לעבודה באמצע יתכן בעיות עעם ביטוח הלאומי כדאי לברר איתם או לפחות שיהיה רשום טוב על התפסים כי זה אותה תאונה. בכל מקרה אם עברו יותר מ 91 יום מהתאונה רק וועדה רפואית של הביטוח לאומי יוכל אשר חופש מחלה אחרי שרופא תעסוקתי יחליט על אובדן כושר. בכל מקרה כדאי לפנות לביטח לאומי לקבל נכות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו