תאונת עבודה -דרכים והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה -דרכים והריון
    דובי
    19/02/2013

שלום רב,
    עברתי תאונת דרכים רכב נכנס בי מהצד שלי כאשר אני נהגתי ברכב.מאז כחודשיים אני סובלת מכאבי גב,עליון ותחתון כאבי תופת, צוואר,כאבי ראש, מסכים שחורים בעיניים,היקדמות של יד שמאל,ורגליים.אני נמצאת בהריון שבוע 18 וביום התאונה הייתי בשבוע 11.כמובן שלא עשו לי כל צילום או בדיקה רצינית בגלל ההריון ואני צריכה לסבול "בשקט". האם יהיה נכון להמשיך בתאונת העבודה או להוציא שמירת הריון ואיך?.בנוסף יש לי בקע טבורי שממנו אנ סובלת בהריון זה והוא נפער לבקע גדול שגורם לי כל הזמן לכאבים עזים שמאלצים אותי לשכב כדי שהוא יחזור. מה עושים איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה -דרכים והריון

הוספת תגובה

• תאונת עבודה -דרכים והריון - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    19/02/2013

היי!
    ראשית בריאות שלמה לך ולעובר.
    לגבי שמירת היריון - שמירת היריון נותנים כאשר ישנה סכנה לעובר.
    לגבי בדיקות הדמיה - במידה ואורטופד חושב שיש צורך בצילום הרי יש בדיקת MRI שניתן לבצע וככל שידוע לי אין בבדיקה זו סכנה לעובר.
    לגבי חזרה לעבודה הרי דבר תלוי בממצאים אוביאקטיבית ובמצב ריאותך. אין אפשרות להעריך מצב רפואי באינטרנ. דרושה בדיקת רופא שיכול לקבוע סוגיה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו