מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודה -דרכים והריוןדובי19/02/2013
שלום רב,
עברתי תאונת דרכים רכב נכנס בי מהצד שלי כאשר אני נהגתי ברכב.מאז כחודשיים אני סובלת מכאבי גב,עליון ותחתון כאבי תופת, צוואר,כאבי ראש, מסכים שחורים בעיניים,היקדמות של יד שמאל,ורגליים.אני נמצאת בהריון שבוע 18 וביום התאונה הייתי בשבוע 11.כמובן שלא עשו לי כל צילום או בדיקה רצינית בגלל ההריון ואני צריכה לסבול "בשקט". האם יהיה נכון להמשיך בתאונת העבודה או להוציא שמירת הריון ואיך?.בנוסף יש לי בקע טבורי שממנו אנ סובלת בהריון זה והוא נפער לבקע גדול שגורם לי כל הזמן לכאבים עזים שמאלצים אותי לשכב כדי שהוא יחזור. מה עושים איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה -דרכים והריון - תגובה
ד``ר טמיר גפן19/02/2013היי!
ראשית בריאות שלמה לך ולעובר.
לגבי שמירת היריון - שמירת היריון נותנים כאשר ישנה סכנה לעובר.
לגבי בדיקות הדמיה - במידה ואורטופד חושב שיש צורך בצילום הרי יש בדיקת MRI שניתן לבצע וככל שידוע לי אין בבדיקה זו סכנה לעובר.
לגבי חזרה לעבודה הרי דבר תלוי בממצאים אוביאקטיבית ובמצב ריאותך. אין אפשרות להעריך מצב רפואי באינטרנ. דרושה בדיקת רופא שיכול לקבוע סוגיה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)