מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותשי05/03/2013
שלום,
עקב מעבר מגורים עברתי להתגורר לפני כחצי שנה בצפון והמשכתי את עבודתי מרובת השנים בת"א. במסגרת עבודתי ועקב השינוי, אני מבלה מידי יום כ-3 שעות נסיעה זאת מחוץ לשעות העבודה שלי שמתבצעות אף הן בישיבה. מזה כחודש וחצי אני סובל מבעיות גב ואיני מסוגל ללכת כלל לעבודה. ניסיתי לאחר מנוחה של למעלה מ3 שבועות, לחזור למספר ימים עם משככי כאבים אך לא יכלתי לשאת זאת והכאבים אף התגברו. ביצעתי בדיקת סיטי -תקינה, בדיקת מיפוי עצמות, שהעידה על עקמת בגב, שחיקה קלה במפרקים, שינויים אריטריטים ושרירים חלשים מאוד במסגרתם אני מטופל ברפואת כאב, שיטת אלכסנדר ופיזיותרפיה מאסיבית. כן, הופניתי לנוירולוג שאמר שהכל תקין וראמטולוג ובדיקות דם שהינן תקינות אף הן.
לדברי האורתופד הגוף שלי לא יכול לשאת את השינוי הזה ואת מזג האוויר הקר יותר בצפון משום שאני כפוף ומכווץ כולי אולם לא רשם לי זאת בהפנייה לרופא התעסוקתי אליו המליץ לי ללכת לאחר שלדבריו סיים את הטיפול בי ועשה כל מה שיכל.
ימי המחלה בעבודתי כבר נגמרו ואיני מסוגל לבצע את הנסיעות ולחזור לעבודה עקב הכאבים שמתגברים אלי בישיבה וקיימים פשוט כל הזמן. חשוב לציין שמעולם לא סבלתי מכאבי גב קודם לכן ולא טופלתי באורתופד ולכן גם סביר להניח שהנזק הזה הינו מהשינוי שביצעתי.. האם במצב כזה הרופא התעסוקתי עתיד להמליץ לי לסיים את העבודה ולתת לי אישור לכך? ובמידה ולא מה עלי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר טמיר גפן05/03/2013שלום רב!
ככל שאני מכיר את העניינים רופא תעסוקתי לא מתערב בענייני נסיעות ומרחק של מגורים ממקום העבודה. הממצאים הרפואייים בסה"כ מינוריים. אין אני כלל מתייחס לנאמר ע"י אורטופד. אני לא חושב שעל בסיס הנתונים רופא תעסוקתי יחליט על מתן אישור על סיום העבודה. מצד שני תמיד אפשר לעזור את המקום העבודה הרי אף אחד לא יכול לחייב אותך להמשיך לעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)