מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרטוקונוסרונן ריביץ10/03/2013
שלום
אני עוסק במכירות. בעקבות מחלת הקרטוקונוס בשני העיינים אני מחוייב לעדשות מגע קשות על מנת לתפקד ועל מנת לעבוד. לאחרונה עקב התקדמות המחלה נבצר ממני לשים את העדשות לפרקי זמן ארוכים ןלעיתים קרובות אף בשעות הלילה/ חשכה.
אני מוצא את עצמי לא מעט מוותר על יציאה למכירות חדשות עקב מגבלה זו. קשה מאוד לאמוד את הפסדי הכספיים ואני שואל?
1-איך באמת ניתן לאמוד הפסד זה?
2-האם בגין הפסד זה ניתן לתבוע את הביטוח הלאומי?
3-האם בגין הפסד זה ניתן לתבוע את חברת הביטוח( פוליסה מורחבת)?
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס - תגובה
ד``ר טמיר גפן10/03/2013שלום רב!
קשה לענות לשאלה בלי מידע מפורט עודות המחלה כולל ממצאים של מומחה עיניים.
לגבי ביטוח לאומי אני בספק שניתן לעשות משהוא לגבי ביטוח פרטי השאלה היא מה הם התנאי הפוליסה המורחבת. ייתכן וכן ניתן אך הדבר אפשר להגיד רק לאחר בדיקת פוליסה וממצאים של רופא עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוקונוס - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי11/03/2013שלום
האם הוצע לך טיפולים ניתוחיים (יש כמה עד להשתלת קרנית)
לתבוע ביטוח לאומי זה רק אם יש נכות של לפחות 40% עם ירידה בהכנסות של 50% ל 3 חודשים.
לגבי ביטוח פרטי אם כושר הנהיגה שלך נפגע אתה יכול לנסות להפעיל פוליסה של אובדן כושר עבודה חלקי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)