קרטוקונוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרטוקונוס
    רונן ריביץ
    10/03/2013

שלום
    אני עוסק במכירות. בעקבות מחלת הקרטוקונוס בשני העיינים אני מחוייב לעדשות מגע קשות על מנת לתפקד ועל מנת לעבוד. לאחרונה עקב התקדמות המחלה נבצר ממני לשים את העדשות לפרקי זמן ארוכים ןלעיתים קרובות אף בשעות הלילה/ חשכה.

אני מוצא את עצמי לא מעט מוותר על יציאה למכירות חדשות עקב מגבלה זו. קשה מאוד לאמוד את הפסדי הכספיים ואני שואל?
    1-איך באמת ניתן לאמוד הפסד זה?
    2-האם בגין הפסד זה ניתן לתבוע את הביטוח הלאומי?
    3-האם בגין הפסד זה ניתן לתבוע את חברת הביטוח( פוליסה מורחבת)?
    אבנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרטוקונוס

הוספת תגובה

• קרטוקונוס - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    10/03/2013

שלום רב!
    קשה לענות לשאלה בלי מידע מפורט עודות המחלה כולל ממצאים של מומחה עיניים.
    לגבי ביטוח לאומי אני בספק שניתן לעשות משהוא לגבי ביטוח פרטי השאלה היא מה הם התנאי הפוליסה המורחבת. ייתכן וכן ניתן אך הדבר אפשר להגיד רק לאחר בדיקת פוליסה וממצאים של רופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרטוקונוס - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    11/03/2013

שלום
    האם הוצע לך טיפולים ניתוחיים (יש כמה עד להשתלת קרנית)
    לתבוע ביטוח לאומי זה רק אם יש נכות של לפחות 40% עם ירידה בהכנסות של 50% ל 3 חודשים.
    לגבי ביטוח פרטי אם כושר הנהיגה שלך נפגע אתה יכול לנסות להפעיל פוליסה של אובדן כושר עבודה חלקי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו