תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    יוגב
    27/03/2013

נפצעתי בתאונת עבודה בעיניים כתוצאה של זכוכיות במכונת CNC. הייתי בבית חולים ובהשגחה של רופא עיניים,ישבתי כמעט חודש בבית והרופא אמר לי שאני יכול לחזור לעבודה. חזרתי שבוע שעבר אני רוצה לציין שאני עובד במפעל שיש שיש בו אבק, כרגע יש לי עדיין כאבים בעיניים גם שאני בבית. ואם אני יכול לעזוב את העבודה בגלל הכאבים והפחד לנזק עתידי?
    איך אני יכול להוציא אישור מרופא על זה?
    תודה
    יוגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    28/03/2013

לעזוב את העבודה זו החלטה שלך. לגבי כאבים לא ברור אם נפגעת בשתי העיניים בכל מקרה נראה כי אם לא התפתח כלום תוך חודש לא סביר שייפתח עכשיו אך לשום כך יש רופא עיניים. עד כמה שידוע לי מכונות סי נ סי סגורות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cnc

יוגב
    29/03/2013

המכונה שאני עובד עליה היא פתוחה,חותכת על לחץ מים וחול,(ווטאר ג'ט) לגבי לעזוב אני יודע שזאת החלטה שלי,אבל האם יש לי עילה לקבל מכתב פיטורין או מסמך כל שהוא למוסד ביטוח לאומי שאני צריך לעזו את העבודה בעקבות הפגיעה???
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cnc - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    30/03/2013

לא נראה לי שפחד וחרדות מקנות לך זכויות מול הביטוח הלאומי. משקפי מגן יותר שימושיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה..

יוגב
    30/03/2013

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו