מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזוזת חוליה,בלט דיסק,אי סדרים בSIJרזי06/04/2013
שלום רב
מצאו אצלי ב-CT ןMRI תזוזת חוליה דרגה 1 L-4 , ספונדיאל אלסטזיס, בלט דיסק בחוליות
L-4 ו L-5 , וחוליות S1-2 , לחץ החוליות על קצות העצבים,חוסר סדירות קורטיקלית סקאלית קדמית מימין,
בצקת במפרקים הנ,ל, היפראוסוטוזיס טריאנגלוריס אילי, בצקת פוסטריורית באליון ימין,
אנטזיס אחורית במפרקים הסקרואליקלים משני הצדדים,
בנוסף דלקת פרקים ניוונית מפושטת, כתפיים,קרסוליים,ירכיים,גב,כפות ידיים ומרפקים וברכיים וכן
פיברומיאלגיה אקוטית.
אני לא מסוגלת לטאטא את הבית,לעמוד על רגלי וללכת ללא כאבים ודקירות בכל הגוף והתכווצויות וחולשת שרירים, האם לפי כל הנ"ל אני כשירה לעבודה פיזית או שאיני כשירה אף לעבודה בישיבה?
תודות מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לתגובה שלי
רזי06/04/2013בהליכה ,ישיבה ושכיבה נתפס לי האגן והירך עד הברך, הקרסוליים שורפות לי,יש לי לחצים והרגל הימנית נרדמת לי , יש לי דקירות משני צידי הגב וכאבים וקשיון עד כדי חוסר יכולת לשכב, ללכת ולשבת מבלי שיתפס לי וידקור הצד הימני של האגן, לעיתים גם השמאלי .הגב התחתון מתקבע לי וכואב.
האם אני לא כשירה גם לעבודה בישיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתגובה שלי - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי07/04/2013שלום. הממצאים של ההדמיה לא כל כך נורא לאומת הסבל שאת חשה לפי פנייתך.
לא נראה שאת בלתי כשירה לעבודה על כל פניו אבל את זקוקה לטיפול ואולי למגבלות בעבודה זה תלוי בבדיקה שלך בסוג העבודה ובהצלחה בטיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזוזת חוליה,בלט דיסק,אי סדרים בSIJ - תגובה
ד``ר טמיר גפן07/04/2013שלום רב!
יכולת לבצע עבודה זו או אחרת קובעים רק לאחר שבדקים את המטופל ולא רק על בסיס בדיקות הדמיה או בדיקות עזר אחרות רק שילוב של כל הממצאים מאפשר לקבוע כשירול לעבוד. אין ספק שהממצאים שבבדיקות הדמיה לא פשוטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)