תזוזת חוליה,בלט דיסק,אי סדרים בSIJ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזוזת חוליה,בלט דיסק,אי סדרים בSIJ
    רזי
    06/04/2013

שלום רב
    מצאו אצלי ב-CT ןMRI תזוזת חוליה דרגה 1 L-4 , ספונדיאל אלסטזיס, בלט דיסק בחוליות
    L-4 ו L-5 , וחוליות S1-2 , לחץ החוליות על קצות העצבים,חוסר סדירות קורטיקלית סקאלית קדמית מימין,
    בצקת במפרקים הנ,ל, היפראוסוטוזיס טריאנגלוריס אילי, בצקת פוסטריורית באליון ימין,
    אנטזיס אחורית במפרקים הסקרואליקלים משני הצדדים,
    בנוסף דלקת פרקים ניוונית מפושטת, כתפיים,קרסוליים,ירכיים,גב,כפות ידיים ומרפקים וברכיים וכן
    פיברומיאלגיה אקוטית.
    אני לא מסוגלת לטאטא את הבית,לעמוד על רגלי וללכת ללא כאבים ודקירות בכל הגוף והתכווצויות וחולשת שרירים, האם לפי כל הנ"ל אני כשירה לעבודה פיזית או שאיני כשירה אף לעבודה בישיבה?
    תודות מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת לתגובה שלי

רזי
    06/04/2013

בהליכה ,ישיבה ושכיבה נתפס לי האגן והירך עד הברך, הקרסוליים שורפות לי,יש לי לחצים והרגל הימנית נרדמת לי , יש לי דקירות משני צידי הגב וכאבים וקשיון עד כדי חוסר יכולת לשכב, ללכת ולשבת מבלי שיתפס לי וידקור הצד הימני של האגן, לעיתים גם השמאלי .הגב התחתון מתקבע לי וכואב.
    האם אני לא כשירה גם לעבודה בישיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לתגובה שלי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    07/04/2013

שלום. הממצאים של ההדמיה לא כל כך נורא לאומת הסבל שאת חשה לפי פנייתך.
    לא נראה שאת בלתי כשירה לעבודה על כל פניו אבל את זקוקה לטיפול ואולי למגבלות בעבודה זה תלוי בבדיקה שלך בסוג העבודה ובהצלחה בטיפולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזוזת חוליה,בלט דיסק,אי סדרים בSIJ - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    07/04/2013

שלום רב!
    יכולת לבצע עבודה זו או אחרת קובעים רק לאחר שבדקים את המטופל ולא רק על בסיס בדיקות הדמיה או בדיקות עזר אחרות רק שילוב של כל הממצאים מאפשר לקבוע כשירול לעבוד. אין ספק שהממצאים שבבדיקות הדמיה לא פשוטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו