צינתור לב דרך המפשעה והרחבה עם בלון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינתור לב דרך המפשעה והרחבה עם בלון
    רועי
    09/04/2013

שלום רב ! הנני בן 33 ובתאריך 24/3/13 עברתי צינתור לב דרך המפשעה, עם הזמן הכאבים פחתו ובתאריך 7/4/13 חזרתי לעבודה,.במהלך התקופה הזו מדי פעם הופיעו לי כאבים חדים באזור האשכים למספר שניות שממש שיתקו אותי מכאב ולאחר ששבתי לעבודה אחרי עמידה של שלוש שעות שוב תקף אותי כאב חד הפעם לכמה שעות.
    הנני חסר אונים ולא מסוגל לעבוד כך הייתי אצל רופאת המשפחה ונאמר לי שאין מה לעשות ולא ניתן להעריך לי את חופשת המחלה,מה עליי לעשות,כמו כן האזור עם שטף דם גדול בצבעים חום,צהוב,אדום וכחול.
    הרופאה אמרה שאם אני רוצה שאני יפנה לרופא תעסוקה רק הוא יחליט אם ניתן לתת לי המשך אישור מחלה.
    כמו כן הנני עובד כאיש מכירות במשמרות של 7 שעות על הרגליים וחשוב לציין שהנני אוהב את אשר אני עוסק והממונים עליי תומכים ומנסים להתחשב במצבי אבל זה לא פתרון אחרי שלוש שעות לערך ללכת הביתה זה פוגע בי גם כלכלית.
    לתגובתכם ולהמלצתכם אודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צינתור לב דרך המפשעה והרחבה עם בלון - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    09/04/2013

היי!
    ראשית תפנה למצנתר או לכירורג בכדי לבדוק מה סיבה לכאבים.
    רופא תעסוקתי קובע כשירות עבודה ולא עוסק בעניין חופשות מחלה.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד לשאלתי בהתאם לתגובתך

רועי
    10/04/2013

שלום ד"ר גפן !
    השאלה היא לא רק בנושא חופשת המחלה, השאלה, האם רופא תעסוקתי יכול לסייע לי בעניין המגבלות שהצגתי אל מול מקום העבודה כאשר אין לי אופציות בעבודה אחרות, מכירות על הרגליים 7 שעות מלקוח ללקוח בחנות ובהתאם למצוקה שהצגתי (לכאבים החדים) מה הפתרון שיכול להתאים לי ולעבודה ???

לתגובתך אודה !!!!

בברכה, רועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד לשאלתי בהתאם לתגובתך - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    10/04/2013

כפי שכתב דר גפן לפנות למצנטר קודם וכשיהיה אבחנה אם רלוונטי לפנות לרופא תעסוקתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד לשאלתי בהתאם לתגובתך - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    10/04/2013

כמו כן תוכל לקבל מגבלות זמניות מרופא תעסוקתי עד שתבדק ע"י מצנתר או כירורג.
    בריאות שלמה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו