מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקע במקום העבודהחנה21/04/2013
שלום רב,
שבוע שעבר מתחת למשרד בו אני עובדת נקעתי את הרגל, כבר באמצע היום הלכתי לרופא לצילום שקבע כי זה נקע ונתן לי 5 ימי מחלה.
לאחר יומיים (+ סופ"ש) הרגשתי יותר טוב אך עדיין לא דרכתי על הרגל ובעקבות עומס במקום העבודה (אני מנהלת לקוחות במשרד פרסום) עבדתי מהבית עוד יומיים וחזרתי בתום ימי המחלה.
הרגל עדיין כואבת, אני עם תחבושת, ועדיין חוששת ללכת ברגל יותר מחמש דקות כדי שלא יכאב ולכן לוקחת מוניות לעבודה (העבודה במרחק נסיעה ברכבת + הליכה 15 דקות/ נסיעה במונית) -
-האם המשרד אמור לשלם לי על המוניות?
-האם אני יכולה לתבוע על פציעת העבודה למרות שטכנית לאחר יומיים חזרתי לעבוד מהבית אמנם?
האם יש לי עילה לתביעת נזק? אם לא מהמעביד אז מביטוח לאומי. לאור הכאבים הקיימים בקרסול.
- האם אני צריכה ללכת לרופא למעקב לאחר הנקע? כיצד אמורים להחלים מנקע?
אשמח להסברים, במקום העבודה לא הסבירו לי דבר כמובן...
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקע במקום העבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן21/04/2013שלום רב!
תבדקי האים משרדך מוכן לשלם לך. בפועל לא חייבים.
לגבי נזק לא ברור האים נותר נזק קבוע. כן אפשר לתבוע את ביטוח לאומי.
לגבי הליכה לרופא - במידה וכואב הולכים במידה והכול בסדר למה ללכת?
לגבי החלמת נקע שאלה לאורטופדים או ניתן לקראו באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)