מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לתגובה לשאלתידניאל23/04/2013
שלום,
אני בת 34 גננת במקצועי.
לפני כחודש וחצי התגלתה לי פריצת דיסק בחוליות L4-L5 עם בקע. קיבלתי מהרופא המומחה שלושה חודשי מנוחה אך לאחר כחודש נאלצתי לחזור לעבודה בלחץ הבוס ומאז יש החמרה במצב הכאבים חזרו בעוצמה חזקה ונשקלת אף אפשרות של ניתוח. יש לציין כי במהלך החודש שבו הייתי במנוחה ולא עבדתי היה שיפור בכאב.
שאלתי היא- ההמלצה של הרופא המומחה הינה המשך מנוחה מוחלטת וטיפול תרופתי נגד כאב. מאחר ועברו שלושה חודשים והרופא אינו יכול להמשיך את חופשת המחלה, האם רופא תעסוקתי יכול על דעת עצמו לקבוע לי שעליי לחזור לעבודה מבלי להתחשב בדעת האורטופד המומחה ובמצב הכאבים שאני סובלת?
האם הרופא התעסוקתי יכול לקבוע לי שעליי ללכת לבצע הזרקות או ניתוח בניגוד לרצוני? (אני מאוד חוששת מהזרקות חומרים לגוף בשל רקע משפחתי)
תודה מראש,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה לשאלתי - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי23/04/2013ראשית לא לקחת 3 חודשי מחלה כך שאין מגבלה כעת
שנית רופא תעסוקתי יכול לקבוע חזרה לעבודה במגבלות שלישית הוא בדרך כלל נעזר בחוות דעת המומחה בתחום רביעית אך אחד לא יכול להכיח אותך לעבור כל טיפול וכמובן לא טיפול פולשני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד
דניאל23/04/2013לצערי עלה עניין נוסף שאיני יודעת אם תוכל לעזור לי בו אך אשמח לשמוע את דעתך-
הבוס שלי מבקש ממני להביא לו את כל המסמכים הרפואיים שלי של סיכומי הביקור של המומחים וחוות הדעת שלהם.
אני כבר הגשתי לו את כל הטפסים של חופשת המחלה, זה לא מספיק?
הוא יכול לדרוש ממני את המסמכים האישיים שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד - תגובה
ד``ר טמיר גפן23/04/2013שלום רב!
הוא יכול לבקש אישורי מחלה אך לא תיעוד רפואי אישי. רק במידה ואת חתמת לו על ויתור סודיות רפואית אך אני בספק שחתמת על אישור שכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
דניאל23/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)