אשמח לתגובה לשאלתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובה לשאלתי
    דניאל
    23/04/2013

שלום,
    אני בת 34 גננת במקצועי.
    לפני כחודש וחצי התגלתה לי פריצת דיסק בחוליות L4-L5 עם בקע. קיבלתי מהרופא המומחה שלושה חודשי מנוחה אך לאחר כחודש נאלצתי לחזור לעבודה בלחץ הבוס ומאז יש החמרה במצב הכאבים חזרו בעוצמה חזקה ונשקלת אף אפשרות של ניתוח. יש לציין כי במהלך החודש שבו הייתי במנוחה ולא עבדתי היה שיפור בכאב.
    שאלתי היא- ההמלצה של הרופא המומחה הינה המשך מנוחה מוחלטת וטיפול תרופתי נגד כאב. מאחר ועברו שלושה חודשים והרופא אינו יכול להמשיך את חופשת המחלה, האם רופא תעסוקתי יכול על דעת עצמו לקבוע לי שעליי לחזור לעבודה מבלי להתחשב בדעת האורטופד המומחה ובמצב הכאבים שאני סובלת?
    האם הרופא התעסוקתי יכול לקבוע לי שעליי ללכת לבצע הזרקות או ניתוח בניגוד לרצוני? (אני מאוד חוששת מהזרקות חומרים לגוף בשל רקע משפחתי)
    תודה מראש,
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לתגובה לשאלתי

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה לשאלתי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    23/04/2013

ראשית לא לקחת 3 חודשי מחלה כך שאין מגבלה כעת
    שנית רופא תעסוקתי יכול לקבוע חזרה לעבודה במגבלות שלישית הוא בדרך כלל נעזר בחוות דעת המומחה בתחום רביעית אך אחד לא יכול להכיח אותך לעבור כל טיפול וכמובן לא טיפול פולשני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד

דניאל
    23/04/2013

לצערי עלה עניין נוסף שאיני יודעת אם תוכל לעזור לי בו אך אשמח לשמוע את דעתך-
    הבוס שלי מבקש ממני להביא לו את כל המסמכים הרפואיים שלי של סיכומי הביקור של המומחים וחוות הדעת שלהם.
    אני כבר הגשתי לו את כל הטפסים של חופשת המחלה, זה לא מספיק?
    הוא יכול לדרוש ממני את המסמכים האישיים שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    23/04/2013

שלום רב!
    הוא יכול לבקש אישורי מחלה אך לא תיעוד רפואי אישי. רק במידה ואת חתמת לו על ויתור סודיות רפואית אך אני בספק שחתמת על אישור שכזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

דניאל
    23/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו