מסמכים רפואיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסמכים רפואיים
    דניאל
    23/04/2013

סליחה שאני נודניקית אך עלה עניין נוסף- הבוס שלי דורש שאתן לו העתק של המסמכים הרפואיים שלי של חוות הדעת של המומחים שאצלם הייתי.
    לפי החוק אני נתתי לו את המסמכים של החופש מחלה. אני חייבת לתת לו את הסיכומים של הרופאים? זה לא מידע אישי שלי וחסוי? הוא יכול לדרוש ממני לראות את כל המסמכים הרפואיים שלי?
    שוב תודה רבה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסמכים רפואיים

הוספת תגובה

• מסמכים רפואיים - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    24/04/2013

בשום פנים ואופן לכל היתר הוא יכול לדרוש שתבדקי על ידי רופא תעסוקתי מטעמו שלאותו רופא תביא את המסמכים כאשר זה נשאר מידע חסוי לחלוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת של רופא תעסוקתי

נף
    03/05/2014

שלום רב ,

הנני בחור בן 50+ סובל מאטקסיה שמקורה בניוון מוחון במעקב . כמו כן מטופל בליתיום עקב התקף מני לפני 30 שנה .
    עוסק בעוזר הוראה בבית ספר תיכון - מזה 4 שנים .
    לאחרונה לחציפ כבדים מצד ההנהלה , ויחס פוגע המשפיע על יציבות הליכה שלי ומצבי הנפשי (נוטה לאובססיביות ) , לחץ דם לא יציב עקב הניכור של ההנהלה ורגישותי .

האם מצדיק המלצה להפסקת תעסוקתי ?
    האם אני יכול להגיש התפטרות מיידית על רקע רפואי ?
    יש לצין שלאחרונה נבדקתי במרפאת חוץ בבלינסון ( נורולוגיה ) והרופאה איבחנה
    שוב את האבחנה - CEREBELLAR SYNDEROM ואטקסיה קשה .

אני חש מצוקה , תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו