שאלה - שבר בפטלה והתפתחות דלקת בגיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - שבר בפטלה והתפתחות דלקת בגיד
    נ.מ.
    09/05/2013

אני בת 58 משמשת מנהלת משרד קטן בין השאר מבצעת משלוח וקבלת דואר בסניף, ההפקדות ותשלומים בבנקים, מסירה וקבלת מסמכים במשרדי ממשלה בבתי משפט/ רשם מקרקעין וכד' .
    ב19.2.13 בדרכי לעבודה נתקלתי במפגע לרוחב המדרכה וכתוצאה שברתי את עצם הפטלה וגובסתי במח' תאונות. הוכרתי ע"י הביטוח הלאומי .
    לאחר הורדת המקבע כעבור חודשיים 21.4.13 בהתאם להמלצת אורטופד מח' תאונות התחלתי טיפולי פיזיוטרפיה . כעבור שבוע ניסיתי גם לחזור לעבודה עם קביים לכמה שעות והתפתחה אצלי בהמשך דלקת בגיד שמקשה את טווח הכיפוף (במקס. 90 מעלות בחיבור למכשיר טנס) כעת אני סובלת מכאבים ונפיחות גם כשהרגל במנוחה.

בשל מיקום דירתי בקומה הרביעית, מיקום המשרד והמבנה הטופוגרפי של חיפה אני חייבת לעלות ולרדת בעליות/מורדות תלולים ובגרמי מדרגות מקשרים ולהשתמש בתחבורה ציבורית תוך שימוש בקב.

האם לדעתך אוכל לחזור לעבודתי ומתי או שעלי להחליף את סוג/מקום העבודה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה - שבר בפטלה והתפתחות דלקת בגיד - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    09/05/2013

שלום רב!
    ראשית עוד מוגדם לדבר על החלמה מלאה.
    חזרתך לעבודה תלוי בנזקים שנותרו כתוצאה של התאונה. יש להשלים את כל הטיפולים כולל פיזיותרפיה ולחזק שרירים ולפנות לרופא תעסוקתי לעניין חזרה לעבודה בהדרגה ובמגבלות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו