מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ק. שלום לפורום..אבי נקש18/05/2013
קבעו לי תור לרפואה תעסוקתית ביום ב" הקרוב ..
אשמח מאוד באם תייעצו לי על מה אני יכול לדבר ולהתיעץ איתו .. ? ו.. --מה ייצא לי מהפגישה .. זה חדש לי ואשמח להכוונה . תודה מראש
קצת רקע.. >> מתמודד עם הפרעות נפשיות נוטל תרופות .. קיים ת. לוואיי קשות במיוחד של עייפות כרונית .
כמו"כ סובל מפלטפוס מאוד קשה בשני הרגליים דבר המקשה עליי מאוד לעמוד
ואכן מתקשה לעמוד ולתפקד עם רגליים כואבות .
בגדול זהו .. > גם לעיתים הגב גם מאוד כואב .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ק. שלום לפורום.. - תגובה
ד``ר טמיר גפן19/05/2013על בסיס או יותר נכון בעדר נתונים בסיסים לא ניתן להגיד דבר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי נקש20/05/2013בבקשה תכוון אותי מה אני אכתוב לקבל הסבר ורעיון על הפגישה עם רופא תעסוקתי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
ד``ר טמיר גפן20/05/2013יש לציין גיל, מקצוע וסוג העבודה לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר טמיר..
אבי נקש20/05/2013אנסה..
שמי א. רווק 36 . כיום מבצע עבודת אורזנות בסופר במרכז.
עובד כ 6 שעות ביום .
מתמודד עם הפרעות נפשיות ואחרות גם .. בהצלחה רבה מאוד .
כמו"כ סובל מפלטפוס קשה מאוד בשני הרגליים . מדרסים לא עוזרים וניסיתי כאלו הרבה .
נוטל תרופות המקילות במעט אך ברקע קיים המון סבל .
בחור רציני לוקח את עצמי מאוד ברצינות וכל הזמן .
בוגר מאוד .
בעל כוחות גדולים וענקיים .
מאז שאני זוכר את עצמי כאב לי הגב התחתון והרגליים . במהלך השנים היו לי המון עליות
וירידות בכאבים . לאחרונה כואבות לי ברגליים מהאגן כמעט ועד כפות הרגליים כולל .
זה מקשה עליי לעמוד ולתפקד .. הכאבים והאי נוחות מאוד ברמות כואבות מאוד וקשה לי לסבול זאת .
יש לי הפנייה מהאורטופד ל.. רופא תעסוקתי .. אני שואל מה התפקיד שלו ומה אני יכול או אמור לקבל ממנו בכדי להמשיך הלאה בחיי הכ"כ מורכבים
.אני מאוד מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי .
תודה ולילה טוב
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר טמיר.. - תגובה
ד``ר טמיר גפן21/05/2013שלום רב!
רופא בודק את ממצאים מקשיב לתלונותך ויקבע האים הנך כשיר לעבוד בעבודה זו או לא כשיר או יקבע מגבלות רפואיות בהתאם למקום העבודה.
מכל מקום לא כדי להתחיל לעבוד בעבודה שלא מתאמה לך מבחינה רפואית.
הרי לא תלך לעבוד בסבלות בגין בעיות גב. אותו הדבר לגבי רגליים. תחפס עבודה בעמידה הליכה וישיבה לסירוגין או בישיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)