חשיפה ללקה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה ללקה בהריון
    גליה
    01/07/2013

שלום. אני קלינאית תקשורת אשר עובדת במכון שמיעה. במכון שלנו יש טכנאי שמבצע חלק מתיקוני המכשירים. כאשר הוא משייף מכשיר הוא מצפה אותו בסוף התהליך בלקה. המכון מאוד קטן והריח מתפשט לכל עבר. גם כאשר אני עוברת ליד החדר יוצא ממנו ריח חזק מאוד של לקה. בשנה שעברה עברתי הפסקת הריון כיוון שהתינוק האט בגדילה והיה פער משמעותי של 3 שבועות וסיכויי של 30% לפי הערכה של פגיעה בתינוק. כעת אני עדיין עובדת באותו מקום ואני בהריון שוב. אני נחשפת ללקה otoplastic+labortechnik gmbh לפעמים כמה פעמים במהלך היום. גם כאשר אני במקום אחר במכון ומריחה את זה פחות, המכון סגור והחומר נמצא במקום.
    שאלתי היא האם אני יכולה להשיג אישור מרופא תעסוקתי שאסור לי להחשף לחומר זה ומה עליי לעשות אם הבוס מתנגד . קשה לי לעזוב את העבודה כי כלכלית אנו מאוד זקוקים לפרנסה שאני מביאה מאידך, אחרי החוויה הנוראית שעברתי בהריון הקודם אני רוצה להיות זהירה ולא לסכן את עצמי ואת העובר

תודה מראש

גליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה ללקה בהריון

הוספת תגובה

• חשיפה ללקה בהריון - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    01/07/2013

שלום באופן כללי לקה מכילה ממיסים אשר אין להם השפעה על העובר. אני מאמין גם כי לא מתקנים כל יום כל היום המיכשור וצובעים אותו מידי יום עם לקה כי מדובר במכון לתקשורת ולא בבית מלאכה לצביעה. לגבי החומר הספציפי אפשר להתקשר למרכז הארצי לרעלים לשאול מה זה מכיל והאם לאור הידע יש בעיה עפ הריון. אני מבין את הלחץ לאור ההיסטוריה אבל אני מאמין שאת יכולה להיות רגועה לגבי השפעת הלקה על התפתחות עובר. יחד עם זאת אני ממליץ ייעוץ עם מידע ברעלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיפה ללקה בהריון - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    01/07/2013

מצתרף לנכתב ע"י ד"ר מרק לוי. גם אני בספק רב שחשיפה ספרודית יכולה לגרום לפגיעה בעובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו