מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות עקב אלרגיה לכלוררומי29/07/2013
שלום,
לפני חודשיים התחלתי לעבוד בבריכה כהידרוטרפיסטית, תמיד סבלתי קצת מגירודים, אבל בפעם האחרונה כשחזרתי מהעבודה העיניים שלי היו אדומות, גירודים חזקים בכול הגוף ופריחה. הלכתי לרופא עור שאיבחן אלרגיה לכלור, ורשם שהוא לא ממליץ להיכנס לבריכה עם כלור אחרת המצב רק יחמיר, נתן לי כדורים, ומשחה...
למחרת שלחתי מייל למנהל שלי ולמנהל משאבי אנוש והודעתי להם על התפטרותי עקב המצב בריאותי.
יש לי 2 שאלות:
1-בחוזה רשום שיש להודיע על הפסקת עבודה 30 יום לפני, אין שום התייחסות לעזיבת עבודה עקב מצב בריאותי, האם הם יכולים לתבוע אותי על כך שאני עוזבת בלי להודיע 30 יום מראש? או לקנוס אותי?
2-האם אני יכולה לתבוע אותם על כך שפיתחתי את האלרגיה הזו בעקבות השהייה בבריכה שלהם?
אשמח להתייחסותכם.
תודה רבה,
רומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות עקב אלרגיה לכלור - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי29/07/2013טוב עשית. אבל מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה
רומי30/07/2013השאלה היא האם אני יכולה לתבוע אותם על זה שפיתחתי את האלרגיה בבריכה שלהם? כי בזמן הלימודים לא היתה לי אלרגיה..
וגם כשעבדתי לפני כן במקום אחר, לא היתה אלרגיה...
בעקבות המקרה הנ"ל החלטתי לא לעסוק יותר בתחום...
קודם הבריאות ואח"כ כל השאר..;-)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי31/07/2013אם זה אכן נכון את צריכה לתבוע קודם את ביטוח לאומי בשל מחלת מקצוע ורק לאחר שזה יוכר לך את יכולה לתבוע את הבריכה. אבל כתבת קודם שתמיד סבלת מגירוי צריך לדעת שאם הגירוי מופיע בתיק הרפואי שלך לפני תחילת העבודה לא יהיה לך עילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)