מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגבלת שעות בעבודהאלי30/10/2013
האם רופא תעסוקתי נותן הגבלת שעות בעבודה למי שסובל מבעיה נפשית. כגון דכאון וכדומ'
או שצריך המלצה מפסיכולוג / פסיכיאטר ועימה להגיע לרופא תעסוקתי?
בנוסף האם אישור רופא תעסוקתי להגבלת שעות הוא זמני או קבוע.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבלת שעות בעבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי31/10/2013יש צורך בחוות דעת של איש מקצוע (עדיף פסיכיאטר) כדי לעזור לרופא תעסוקתי לקבל החלטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבלת שעות בעבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן01/11/2013לא דרושה המלצת פסיכיאטר או פסיכולוג. רק דרושים מסמכים מפסיכיאטר אודות מצבך הנפשי והטיפול שמקבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת עבודה -
אורית18/11/2013עברתי תאונת עבודה , קיבלתי שבוע מנוחה ואישור מרופא מומחה לחזור לעבודה . המנהל שלי לא מוכן להחזיר אותי לעבודה עד שאראה רופא תעסוקתי , הרופא שלי בקופת חולים אומר שעל פי חוק זה לא בסדר, חייבים להחזיר אותי לעבודה כי סך כל הייתי ב 7 ימים מחלה ותור לרופא תעסוקתי יקח לפחות חודשיים! האם זה נכון? שחייבים להחזיר אותי לעבודה? או לחכות לרופא תעסוקתי במשך חודשיים? שקיבלתי 7 ימי מחלה וחזרה לעבודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת עבודה - - תגובה
ד``ר טמיר גפן18/11/2013היי!
דבר תלוי בסוג הפגיעה וגם בסוג העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)