מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכון בהרעלהיוסי02/12/2013
שלום שתיתי כוס קפה עם מים עם עופרת בלי לדעת (החליפו במתקן למים פילטר ולא ניקו אותו טוב) אחרי זה משהו שתה מים וראה שהם שחורים.
מה הסיכון מכוס קפה אחת עם מים כאלה לקבל הרעלה ועד כמה זה מסוכן ?
כמה מסוכן מה שקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון בהרעלה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי02/12/2013כמה שידוע לי אין צינורות מים ים עופרת עוד בשימוש וצבע המים לא מעידות אלה רק על ליכלוך. בכל מקרה בחשיפה חד פעמית אין כל סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון בהרעלה - תגובה
ד``ר טמיר גפן02/12/2013מדוע עופרת? מי קבע שזה עופרת?
אולי באמת סתם לכלוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנן פחם
יוסי02/12/2013אני יגיד לך את האמת בסנן מים(פילטיר מיי שתיה חדש) אומרים לפני שמחברים למכשיר לחבר לרק למים בלי מתקן המים ולהוצאי מים כ 4-5 דקות.
בהתחלה המים שיוצאים ממש שחורים אחרי זה קצת שחור ואחרי זה נקי ואפשר לחבר למתקן השתיה.
מה שהבן אדם עשה פתח הוצאי את השחור בהתחלה וישר סגר והכניס למתקן. ושאני שתיתי הרגשתי קצת מוזר אבל זה היה קפה בלי סוכר אז אמרתי נו הגיוני שזה מר . לאחר מכן שעה שעתיים משהו אמר לי שהוא הגיע לשתות מים קרים ראה שהם שחורים. ואז הבנתי שלא ניקו את הפילטר/סנן כראוי .
יש לציין שזה סנן פחם ולפי מה שאני יודע השחור בהתתחלה זה פחם
עד כמה זה מסוכן מה ששתיתי והשפעות על הגוף. מסת שריר, דם, וכו?????
תודה. יש לציין שלא הרגשתי שינוי פיזי כאב בטן חום וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחם פעיל
יוסי02/12/2013יש לציין שבדקתי עכשיו על הסנן והחומר הוא פחם פעיל )אין לי מושג מה זה וכמה זה מסוכן
אתה יודעים ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחם פעיל - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי02/12/2013אז תהיה רגוע פחם פעיל זה החומר שנותנים נגד הרעלות כי זה סופח החומרים פשוט יהיה לך יציאה כהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)