סיכון בהרעלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכון בהרעלה
    יוסי
    02/12/2013

שלום שתיתי כוס קפה עם מים עם עופרת בלי לדעת (החליפו במתקן למים פילטר ולא ניקו אותו טוב) אחרי זה משהו שתה מים וראה שהם שחורים.
    מה הסיכון מכוס קפה אחת עם מים כאלה לקבל הרעלה ועד כמה זה מסוכן ?
    כמה מסוכן מה שקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכון בהרעלה

הוספת תגובה

• סיכון בהרעלה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    02/12/2013

כמה שידוע לי אין צינורות מים ים עופרת עוד בשימוש וצבע המים לא מעידות אלה רק על ליכלוך. בכל מקרה בחשיפה חד פעמית אין כל סיכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכון בהרעלה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    02/12/2013

מדוע עופרת? מי קבע שזה עופרת?
    אולי באמת סתם לכלוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סנן פחם

יוסי
    02/12/2013

אני יגיד לך את האמת בסנן מים(פילטיר מיי שתיה חדש) אומרים לפני שמחברים למכשיר לחבר לרק למים בלי מתקן המים ולהוצאי מים כ 4-5 דקות.
    בהתחלה המים שיוצאים ממש שחורים אחרי זה קצת שחור ואחרי זה נקי ואפשר לחבר למתקן השתיה.
    מה שהבן אדם עשה פתח הוצאי את השחור בהתחלה וישר סגר והכניס למתקן. ושאני שתיתי הרגשתי קצת מוזר אבל זה היה קפה בלי סוכר אז אמרתי נו הגיוני שזה מר . לאחר מכן שעה שעתיים משהו אמר לי שהוא הגיע לשתות מים קרים ראה שהם שחורים. ואז הבנתי שלא ניקו את הפילטר/סנן כראוי .
    יש לציין שזה סנן פחם ולפי מה שאני יודע השחור בהתתחלה זה פחם
    עד כמה זה מסוכן מה ששתיתי והשפעות על הגוף. מסת שריר, דם, וכו?????
    תודה. יש לציין שלא הרגשתי שינוי פיזי כאב בטן חום וכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחם פעיל

יוסי
    02/12/2013

יש לציין שבדקתי עכשיו על הסנן והחומר הוא פחם פעיל )אין לי מושג מה זה וכמה זה מסוכן
    אתה יודעים ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחם פעיל - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    02/12/2013

אז תהיה רגוע פחם פעיל זה החומר שנותנים נגד הרעלות כי זה סופח החומרים פשוט יהיה לך יציאה כהה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו