ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    אבי
    12/01/2014

שלום,

אני סובל ממספר מחלות כרוניות: קרוהן, PSC- מחלת כבד, האשימוטו, דלקת פרקים ובעיות עור. לאחרונה הייתי מאושפז שבועיים (בעקבות התלקחות של אחת המחלות) כתוצאה מלחץ ועומס בעבודה. התפקיד שלי מאוד עמוס ומלחיץ, אני יועץ השקעות, ביקשתי ממקום העבודה להעברת תפקיד שהוא רגוע יותר, אך המעסיק לא היה מוכן לשמוע על כך.
    האם ניתן לגשת לרופא תעסוקתי כדי שיחייב את המעסיק לשנות לי את התפקיד בעבודה?
    בנוסף, האם רופא התעסוקתי רושם למעסיק מאילו מחלות אני סובל? במידה והמעסיק ישלח אותי לרופא תעסוקתי מטעמו, האם הוא יספר למעסיק אילו מחלות יש לי או שישנה חסינות רפואית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

• ייעוץ - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    12/01/2014

היי!
    רופא תעסוקתי יכול רק להמליץ אך לא לחייב.
    בדרך כלל רופא תעסוקתי נותן המליצות אך לא מפרט את האבחנות. עם זאת המעסיק יכול לבקש בדיקה של רופא מטעמו וגם לבקש פירוט של המחלות עם כי הרופא נותן רק מידע באופן כללי בלי להיכנס לפירוט יותר . זכותו של המעסיק לקבל מידע שכזו וגם לפני שרופא תעסוקתי בודק המטופל חותם על ויתור סודיות רפואית.
    בכבוד רב ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגשת לרופא תעסוקתי פרטי או מהקופה?

אבי
    13/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו