אלימות נגד רופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות נגד רופאים
    פאני
    02/02/2014

שלום,
    אני רופאה מתמחה ועושה משמרות במיון.
    רבות קורה שמטופלים או מלווי מטופלים מגיעים למיון ומתנהגים כלפי רופאים, כולל אליי, בצעקות ובאלימות.
    אפילו שאני יודעת שהם ברברים, הדבר פוגע בי באותו רגע - מוציא אותי מהריכוז לכמה שעות, עושה לי כאבי ראש, בלילה שאחרי התורנות אני מתעוררת מספר פעמים (לעיתים הם אפילו מאיימים שיתבעו אותי אחרי שאני מסרבת לטפל במי שהיה אלים כלפי מילולית) וסובלת מדפיקות לב.

נמאס לי. הן מהאלימות שהפכה לנוהג אצל אחוז לא מבוטל ממבקרי המיון והן מהמצב הגופני אליו אני נגררת - חוסר ריכוז וכאבי ראש בטווח מיידי, נדודי שינה ודפיקות לב למחרת.

פעם הבאה שזה קורה לי אני רוצה לתבוע. כי לי נמאס מהתנאים שלכאורה משרד הבריאות מאלץ אותי לעבוד בהם. האלימות של האנשים ברובה היא תוצאה של עומס על המיונים. האנשים נטרפים מזה והרופא במיון סופג את הריקושטים.

אין לי בעיה לתבוע בתביעות קטנות.
    האם הגיוני שרופאה תתבע את משרד הבריאות? האם הדבר יכול לפגוע בקידומי בעתיד? האם אני צריכה לתבוע מישהו אחר?
    על מנת שאנהל את התביעה נכון - מה אני צריכה לעשות במקרה כזה בפעם הבא שזה קורה?
    לצלם וידאו מייד? להקליט? לאשפז את עצמי במיון בגלל כאבי ראש? בגלל נדודי שינה? בגלל דפיקות לב?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות נגד רופאים

הוספת תגובה

• אלימות נגד רופאים - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    02/02/2014

את נכנסת לנעליים גדולות כי לא יהיה לך גב מהנהלות. רוב השאלות שלך לפורום של עורכי דין. אם יש לך בעיה רפואית הקשורה לעבודה יש לתעד אותה (ל"ד אקג ... לפתוח ביקור במיון על תאונת עבודה) ללכת לפסיכיאטר לקבל חוות דעת על PTSD הפרעות קשב וריכוז משנייןם למצב של מתח ולחץ ואז יש לך ממה לתבוע ביטוח לאומי והמעביד שלך ו.......לחפש עבודה במדינה אחרת.
    גם אם את צודקת (ואת צודקת ) תהי חכמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו