אם אני מוכר בתור נפגע תאונת עבודה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אני מוכר בתור נפגע תאונת עבודה?
    אלירן
    08/05/2014

האם אני נחשב כמוכר בתור נפגע תאונת עבודה? בשל תאונת דרכים שקרתה לי לפני שלושה שנים, שבעקבותו הגב התחתון שלי נוזק עם שברים קטנים, ולאחר שקרה לי תאונת עבודה שנפלתי על הגב, ומאז יש לי קצת בעיות הליכה שהחמירו במקצת בשנים האחרונות, האם זה אפשרי לתבוע את ביטוח לאומי ואת חברת ביטוח במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם אני מוכר בתור נפגע תאונת עבודה? - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    11/05/2014

השאלה לא ברורה.
    לדעתי יש לנסח אותה מחדש.
    בכבוד רב דר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה עבורך

עוז
    11/05/2014

אלירן שלום,

ראשית ד"ר טמיר גפן - לדעתי הוא ניסח את שאלה הכי ברורה שיש, השאלה היא מתי קרתה תאונת עבודה? לפני מספר חודשים, יש לברר אם עשה בדיקות רפואיות או הגעש תביעה לביטוח לאומי בשל נזק בגב התחתון.

אלירן - 1. בנוגע לשאלתך, ככל שהתאונה הראשונה היא תאונת דרכים על פי שהוגדר כחוק, אתה זכאי לתבוע את חברת הביטוח אשר ביטחה בביטוח חובה את הרכב הפוגע (בתנאי שיש לך פרטי רכב הפוגע וביטוח שלו\ה) או אתה יכול לתבוע חברת ביטוח שלך מצד שלך או מצד ג' בהתאם לנסיבות התאונה.)

2. בנוגע לתאונת עבודה, קודם להכיר בזה על ידי ביטוח לאומי כתאונת עבודה, לאחר שתגיש מסמכים מתאימים.

לתשובה של כל זה, האם הנזק שאתה מתאר הוא נזק מצטבר אשר נגרם משתי התאונות והמלצה שלי הוא להפריד (ככל שניתן) בין הנזקים על מנת לשייך כל אחד מהם לתאונה הרלוונטית.

העניין מסתבך שאתה לוקח את הדברים לפועל, לשם כך עדיף לך לפנות לייעוץ משפטי, בעזרת ייעוץ נכון, שירות טוב ומחיר סביר.זה יחסוך לך עבודת מסמכים וכאב ראש, והתהליך יהיה יותר קצר עבורך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו