מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בדרך לעבודהשני13/05/2014
שלום, ב5.5 בדרכי לעבודה בעודי בהסעה, הנהג עלה על במפר מבלי להאט לפני וכתוצאה מכך נחבלתי בראש,בצוואר ובגב. חשתי בכאבים באותו רגע וכשהגעתי לעבודה שוחררתי על ידי המנהלת שלי מפאת הכאבים. משחזרתי ממקום העבודה עצרתי בטר"ם,שם עשו לי צילום וראו שאין שבר אך הצילום הראה שעמוד השדרה היה ישר וזה מראה על טראומה כלשהי שקרתה לגוף.
רציתי לדעת אם יש מקום לתבוע את חברת הביטוח של חברת ההסעות בנוסף לביטוח לאומי. כמה פרטים אודות המקרה:
הנהג באופן תמידי נוסע בפראות, לא הייתי חגורה והיו עדים למקרה בהסעה, קיבלתי חמישה ימי מחלה והפניה לפיזיותרפיה, ארבעה ימים לאחר המקרה נסעתי לחופשה באילת, הכאבים ממשיכים עד היום.
האם במידה ואתבע את חברת הביטוח של חברת ההסעות הם יתעניינו בפרטים האלה? האם כדאי בכלל להיכנס לתביעה נגד החברה כשלא מצאו שברים או פגיעות אחרות מלבד כאבים והעמוד שדרה שיצא ישר?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בדרך לעבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן13/05/2014שלום רב!
ניתן לתבוע את כולם אך מדובר באירוע תאונתי שהוא התרכש רק לאחרונה. יש להמתין ולראות האים ישנם נזקים כתוצאה מהאירוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)