קרע בזרוע .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע בזרוע .
    גילת
    14/09/2014

אני סייעת בגן חינוך מיוחד כ20 שנים העבודה כרוכה גם בעבודה פיזית לאחרונה נוצר קרע בזרוע והגבלת טווח תנועה האם זה נחשב כמחלת מקצוע? והאם הרופא התעסוקתי יכול להחליט על הפסקת עבודה במקרה הנ"ל?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע בזרוע .

הוספת תגובה

• קרע בזרוע . - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    14/09/2014

יש לדווח לביטוח לאומי על תאונת עבודה/מחלת מקצוע על ידי טופס "תעודה ראשונית לנפגעי עבודה" לבקש זימון בפני וועדה רפואית של הביטוח הלאומי שתחליט אם לקבל או לא כמחלת מקצוע.
    לגבי הפסקת עבודה לא נראה לי שיש מקום לזה אם את עדיין עובדת רופא תעסוקתי ייקבע מגב לויות לכל היתר לגבי הפעלת היד החולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת מקצוע

שנית
    17/09/2014

תתייעצי עם החברה המרכזית למימוש זכויות בנושא.
    בעלי ראה דרכם רופא תעסוקתי טוב וכן קיבל מהם ליווי לועדה, הכירו במחלת המקצוע שלו. הוא גנן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת מקצוע - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    17/09/2014

ואני מבין שני שמרוב הניסיון המקצועי שלך אחרי שראית איך מטפלים בבעלך עכשיו את יועצת. !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו