מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב את העזרה שלכם!אנדי11/01/2015
שלום לכולם.
אבא שלי סובל זמן ממושך מסחרחורות - בערך 8 חודשים.
לפני כחודשיים הוא עיבד הכרה בעבודה. פינו אותו עם אמבולנס לבה"ח. במיון לא מצוא כלום ושיחררו אותו.
הוא ניגש לרופא משפחה שהמליץ לו לבקר אצל קרדיולוג. קרדיולוג ביקש מאבא שלי להתקין אולטר לב.
כעבור שבוע הוא שוב עיבד הכרה בעבודה ואולטר אירה דום לב למשך כ - 3 שניות. בעקבות זאת התקינו לאבא שלי קוצב לב.
למרות זאת סחרחורות לא עברו.
בינתיים במקום כבודה שלו לא מקבלים אותו בחזרה ללא אישורו של רופא תעסוקתי, כאשר רופא תעסוקתי אמר לו לבצע ים בבדיקות שונות, למרות שקרדיולוג רשם שאבא רשאי לחזור לעבודה.
כרגע אנחנו לא יודעים מה לעשות - מצד אחד רופא תעסוקתי לא מאפשר לו לחזור לעבודה מצד שני הוא לא מקבל כלום מביטוח לאומי.
האם הוא זכאי למשהו? האם יש כאן משהו שיכול להסביר לנו מהם הזכויות הבסיסיות שלנו?
תודה מראש לכל מי שיענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב את העזרה שלכם! - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי11/01/2015שלום ראשית לא כתבת במה עובד אבא. שנית יתכן שאם סוג העבודה ולמרות שמבחינת הלב הכל תחת שליטה הסחרחורת מפריעות ולכן הבדיקות שבקש הרופא תעסוקתי. שלישית אם יש לאבא זכות לחופש מחלה כל עוד הוא לא כשיר לעבודה הוא במחלה הרופא התעסוקתי צריך לכתוב זאת אם אין לו זכות צריך לפנות לקרן הפנסיה וגם לביטוח לאומי לקבל ״נכה נזקק״.
בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב את העזרה שלכם! - תגובה - תגובה
אנדי12/01/2015ד''ר מרק-אלן לוי תודה על התגובה.
אבא שלי עובד במפעל בביקורת כניסת חומרים.
אכן הסחרחורות מאוד מפריעות לו ורופאים לא יודעים ממה זה. הוא ביקר כבר המון רופאים ואף אחד לא קבע ממה זה.
אתה כובת שיש לפנות לביטוח לאימי לקבל ״נכה נזקק״, האם גם בביטוח הלאומי יעשו לו בדיקות כדי לקבוע אחוזי נכות?
עוד שאלה - לאבא שלי יש די הרבה ימי מחלה מהעבודה, אבל לדעתי זה לא סביר שהוא ישתמש בימים אלו כשרופא תעסוקתי קובע שהוא לא כשיר לעבוד, האם אני צודק לפי החוק?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב את העזרה שלכם! - תגובה - תגובה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי12/01/2015כל עוד שיש לו ימי מחלה הוא חייב להשתמש בם. נכה נזקק זה רק למי שאין כל זכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)