המלצה מרופא לצמצום אחוז המשרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה מרופא לצמצום אחוז המשרה
    שמואל
    17/01/2015

שלום

אני עובד מדינה בעבודה משרדית באינטנסיביות גבוהה (מחוייב ל9 ורבע שעות עבודה ביום) כאשר בנוסף לזה אני נוסע ביום כשעתיים - סהכ נעדר מהבית בממוצע כ12 שעות ביום

בחודשים האחרונים היו 4 אירועים של ורטיגו BPPV שבכל פעם השביתו אותי למשך מספר ימים עד לביצוע פיזיוטרפיה שמסדרת את הסחרחורות

מאחר ושהסחרחורות האל המופיעות בתדירות גבוהה ובדרך כלל בעקבות עייפות גדולה שנובעת מהאינטנסיביות בעבודה - אני מעוניין לפנות לרופא שיוכל להמליץ לי על קיצור יום העבודה בשעה (על חשבוני) לתקופה של שנה כדי לצאת מהמעגל הזה של עייפות וחזרת הורטיגו

מאחר ואין אפשרות רגילה לעובדי מדינה לעבודה במשרה חלקית הייתי רוצה לפנות לרופא שיוכל להמליץ רפואית ואז יוכלו להסדיר את העניין בעבודה

אשמח לאכוונתכם האם הדבר אפשרי, למי עלי לפנות ומה השלבים

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה מרופא לצמצום אחוז המשרה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    20/01/2015

שלום
    כידוע לי אין קשר הוכרח בין ורטיגו ועייפות. אבל נניח שרופא ארג יכתוב זאת אתה תפנה לרופא תעסוקתי של קופת החולים או יותרמדויק ה אאג יפנה אותך לקבל המלצה על קיצור שעות ואז צריך לשלוח את זה לנציבות לעבור וועדה רפואית שתאשר את זה. זה ההליך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

שמואל
    24/01/2015

תודה רבה על התשובה
    1) מה המשמעות של ועדה רפואית ? מה קורה שם ? האם יש בדיקות רפואיות ?
    גם אם אני מבקש שהצמצום באחוזר המשרה יהיה על חשבוני(ירידה של 20 אחוז בשכר לצמצום של 20 אחוז בשעות העבודה) עדיין התהליך הוא זהה ?
    3)כמה זמן בדרך כלל נשמל תהליך כזה ?
    4) מה התהליך אחכ כדי לחזור למשרה מלאה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    25/01/2015

אם אתה מעוניין לרדת בהקף המשרה אין וועדה זה רק בינך לבין המעביד אבל אחר כך זה בעיה לעלות חזרה כי הוא יקבל משהו על התקן. וועדה רפואית בודקת המסמכים הרפואיים שלך אותך ומקבלת החלטה בהתאם. זה יכול להיות זמני או קבוע גם כאן הם יכולים שרירותי להוריד אותך משרה ורז זה בעיה. או לקבוע יום עבודה מקוצר זמני על חשבון חופש מחלה. התהליך לפחות חודשיים שלוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו