החמרת מצב בריאותי לאחר תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרת מצב בריאותי לאחר תאונת עבודה
    דניאל
    25/01/2015

בחודש מאי 2014 עברתי תאונת עבודה, שבעקבותיה אושפזתי מספר ימים בבית חולים והתגלה כי פרצתי את הדיסק. הייתי בחופשת מחלה במשך 50 יום מתוך 90 יום המגיעים לי עפ"י חוק. ולאחר מכן חזרתי לעבודה. תוך כדי המשכתי עם טיפולי פיזיוטרפיה וכאשר זה לא עבד הרופא שלח אותי להתרשמות מול רופא תעסוקתי. רופא תעסוקתי הוציא מכתב רשמי בו עדכן את המעסיק מבחינה רפואית מה המגבלות והיכולות שלי.
    לפני מספר ימים, כאשר המעסיק ביקש שאעשה משהו מסוים הנמצא בגבול היכולות שלי, מצבי הבריאותי החמיר ואושפזתי פעם נוספת בבית חולים. מה הזכויות שלי נכון לרגע זה? האם אני יכול להגיש תביעה נוספת לביטוח לאומי? האם אני יכול לתבוע את הביטוח של המעסיק בעקבות החמרת המצב?
    אודה לתשובה דחופה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החמרת מצב בריאותי לאחר תאונת עבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    25/01/2015

שלום אם אושפזת בגלל בעיה הקשורה לעבודה זה תאונת עבודה ויש לפעול כמו הפעם הקודמת. במידה וקבלת נכות בתאונה הראשונה אתה יכול לכשות החמרת מצב אם מבחינה רפואית יש הצדקה התקפים של כאבי גב זה קורה זה לא החמרת מצב. לגבי לתבוע הביטוח של המעביד אתה יכול לא תמיד זה מתקבל יפה על ידי המעביד אבל זה זכותך המלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרת מצב

אבי
    24/02/2015

קיבלת פיצוי חד פעמי? כמה אחוזי נכות קבעו לך בפעם הראשונה? למייטב ידיעתי ונסיוני, אותו רכשתי במסגרת טיפול מול החברה המרכזית למימוש זכויות, קביעה של 10% זיכתה אותי בפיצוי חד פעמי, לא הגיע לי מעבר לכך מבחינה רפואית. יכול להיות שגם לך מגיע פיצוי חד פעמי או פיצוי חודשי אחרי ההחמרה. אל תזניח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו