מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיר גבסעומר11/04/2015
שלום רב,
אני נמצא במשרד עם קיר גבס (הוקם לפני שנה) כאשר אני נמצא במשרד לא עוברת חצי שעה ואני מתחיל להרגיש סחרחורות , לחץ על הגולגולת, בחילות ותחושה של בעירה פנימית, הריח גם מאוד חודרני למרות שאני עובד עם חלון פתוח. שאר העובדים (היה שם עובד לפני ) לא מרגישים את אותן התחושות שלי , האם תיתכן רגישות של אורגניזם בודד לחומר ? האם זה עלול לסכן אותי בחשיפה ממושכת? האם עצם העובדה שהעובדים האחרים לא חשים בכך (יש משרדים עם אותו קיר גבס גם בהמשך המסדרון) מראה שאין כאן בעיה? אני שולל כאן סימפטומים של חרדה כי הבעיה רק במשרד הספציפי הזה ולא בשום משרד אחר עם גיר גבס ישן יותר. אנא תושבתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיר גבס - תגובה
ד``ר טמיר גפן11/04/2015שלום רב!
לא ברור לי מה גורם לתופעות הרי לא נשמע היגיוני שקיר גבס גורם לתופעות מסוג זה. כמו כן, כפי שניתן ללמוד ממכתבך אף אחד חוץ ממך לא חש שום דבר כך שקשה להמליץ משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)