האם ניתן לבקש בדיקת ראדון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לבקש בדיקת ראדון?
    הילה
    02/06/2015

שלום!
    בשנה וחצי האחרונות הועסקתי במשרד הממוקם בקומת מרתף של מוסד רפואי. המרתף יועד למחסנים, ובהעדר מקום, מחסן אחד הוסב למשרד עבורי. המרתף אינו מאוורר. לאחרונה התחלתי לדאוג שמא המרתף מכיל גז ראדון. האם אני רשאית לבקש מהמוסד שיבדוק את אחוז הראדון, גם במקרה שההנהלה מסכימה להעביר אותי לחדר מאוורר בקומות העליונות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם ניתן לבקש בדיקת ראדון? - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    02/06/2015

שלום. אין מרתף ללא רדון הכל עניין של כמות. הדרך להתפטר מרדון זה אוורור אבל אין. את רשאית לבקש בדיקה בהחלט צריך לדעת שהבדיקה לוקחת מספר חודשים כי משאירים מכשיר במקום זמן רב כדי לקבל הערכה של הפליטה.
    אם תועברי לקומות עליונות עדיין אפשר לבקש לאור החשיפה בעבר . יש בכל מקרה מקום לפנות לממונה על הבטיחות שייבדוק. במספר מקומות זה מתבצע בלי שיש בקשה מיוחדת. ואולי יש תוצאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי להאמין שבוצעה בדיקה

הילה
    02/06/2015

כי מדובר במוסד רפואי פרטי קטן (אם כי מפוקח ע"י משרד הבריאות). אין אכלוס בקומה הזו מלבד 2-3 עובדים.
    מקווה שיסכימו לבקשתי לבדיקה.
    שאלה קטנה נוספת ברשותך, אם חלילה ימצא גז רדון באחוז גבוה, מה ההשלכות של זה?
    תודה רבה על המענה המהיר!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו