ניכוי ימי מחלה בגין תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניכוי ימי מחלה בגין תאונת עבודה
    זיוה אלמוג
    13/03/2016

שלום רב,
    לאחרונה עבר בעלי תאונת עבודה.
    בשל כך הוא שהה בבית כחודש, בתחילה שבועיים, ניסה לחזור לעבודה כמה ימים ומשלא עמד בכך האריכו לו בעוד שבועיים את תאונת העבודה.
    המעסיק ניכה לו את הימים מימי מחלה בטענה כי כל עוד יש לו ימים במכסת ימי המחלה מנכים זאת משם.
    רציתי לדעת מה החוק במקרה זה.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניכוי ימי מחלה בגין תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    14/03/2016

במידה ומדובר בתאונת עבודה זכי העובד לימי תאונה עד 91 יום ולא מדובר בימי מחלה.
    עבור ימי תאונה משלם ביטוח לאומי. יש מידע באתר ביטוח לאומי או לקבל יעוץ פורום עורכי דין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה לאחר תאונת עבודה

פלטה רונית
    31/05/2016

אני בחופשת תאונת עבודה 4 וחצי חוד' ורוצה לחזור לעבודה. האם אני יכולה לחזור בטרם יש לי אישור מרופאה תעסוקתית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה לאחר תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    31/05/2016

דבר תלוי בדרישות המעסיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו