מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העדפת עבודה בלילות עקב חרדה חברתיתפביו31/08/2016
במקום עבודה שלי עובדים גם יום וגם לילה. אני מעוניין לעבוד לילה ככל הניתן. הסיבה היא באופי שלי - אני לא מסתדר עם אנשים ומעדיף להיות לבד - כמו כן אני סובל מחרדה חברתית. ביום אני נלחץ מכמות האנשים, והצורך באינטראקציה חברתית. כשאני רואה הרבה אנשים הלב שלי מתחיל לפעום מהר ואני עושה ככל הניתן להימנע מחברתם. לעתים יש גם תופעות מביכות טיפה כגון בריחה של כמות קטנה של שתן. התחלתי טיפול פסיכולוגי ותרופתי כדי להקל עליי אך כדורים נגד דיכאון וחרדה מקשים על הריכוז והערנות שלי ועדיין לא יעילים לגמרי.
מקום העבודה שלי יכול לבקש עבורי היתר ממשרד הכלכלה לעבוד יותר לילות אך לצורך זאת עליי להשיג אישור מרופא תעסוקתי. יש לי אישור מפסיכולוג לגבי הדברים.
האם רופא תעסוקתי יכול לסייע עם מסמך? אני מהסס בעניין כי ראיתי שלא כל כך נתקלים במקרים כאלו וכי הבעיה שלי לא גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה במגבלה
ד``ר מרק-אלן לוי25/10/2016עקרונית אם יש אבחנה ותיעוד מגורם מקצועי אפשר להוציא כשירות לעבודה במגבלה. לא בהכרח מקום העבודה חייב לקבל זאת כח הם אוהבים עובדים גמישים גם שמבחינת משכורות זה שונה ואתה לוקח לילות מאירים. אבל זה כבר פוליטיקה פנימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)