Radial Tunnel Syndrome בגלל עבודה מרובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Radial Tunnel Syndrome בגלל עבודה מרובה
    בן
    12/03/2017

שלום רב,

אני סובל מעל שנתיים מכאבים עיצביים נוראיים כתוצאה מעבודה מרובה (9-10 שעות ביום) מול המחשב בעבודה.

עברתי עשות טיפולים ובינהם: תרופות חזקות (lyrica, cymbalta , neurontin), לפחות ארבע תרופות שונות מסוג NSAIDs, טופלתי במרפאת כאב, עשיתי IMS, פיזיוטרפיה, גלי הלם, עיסוי עמוק, לייזר רך, רפואה משלימה ועוד ועוד.
    בנוסף לכל זה הייתי באובדן כושר עבודה חלקי למרות שהוצע לי להיות באובדן כושר עבודה מלא אך תוך 3 חודשים הייתי חייב לחזור למשרה מלאה כי אחרת הייתי מאבד את מקור הפרנסה שלי.

אבחנתם של מספר רופאים (נוירולוגים, פיזיוטרפיסטים ןאורתופדים מומחים) שונים היא Radial Tunnel Syndrome שזה בעצם לכידה של העצב הרדיאלי בשתי הידיים.

הכאב פשוט מחרפן! זה מגיע למצב של עיקצוצים בכפות הידיים וחוסר תחושה ולפעמים מקשה על שינה תקינה בלילה אך לצערי הרב ישיבה מול המחשב זו פרנסתי כך שכרגע אין לי כל כך מה לעשות אלא לסבול בשקט.

מספר רופאים אמרו לי שיש סיכוי שאוכל לקבל קצבה של מחלת מקצווע וכאן הייתי שמח לשמוע את דעתכם.

האם זה באמת אפשרי? הרי אין מספיק מידע רפואי אודות RTS (Radial Tunnel Syndrome )

האם מומלץ לפנות לחברה למימוש זכויות רפואיות או לעורך דין כלשהו?

אשמח נורא לקבל את עזרתכם בנושא.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תסמונת לכידת עצב הרדיאלי

ד``ר טמיר גפן
    12/03/2017

קשה להגיד דבר בלי לראות את תוצאות בדיקת EMG. בדרך כלל לא ברור מדובר בתסמונת דו צדדית או חד צידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת EMG תקינה ומדובר בתסמונת דו צדדית

בן
    12/03/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת עצב הרדיאלי

ד``ר טמיר גפן
    12/03/2017

לא ברור לי על בסיס מה נעשתה האבחנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רופא אז קשה לומר.

בן
    13/03/2017

מספר רופאים מומחים (כולל מרפאת כאב) ניסו מספר טיפולים שונים (תרופות, פיזיוטרפיה, קורטיזון וכו') כפי שציינתי בהודעה ושללו בעיה צווארית באמצעות שתי בדיקות MRI ולבסוף זה מה שהם אבחנו. קשה לי לשער על בסיס מה היא נעשתה מעבר לכשלון של הטיפולים הנ"ל.
    מה דעתך ד"ר? יש איזושהי בדיקה או טיפול נוסף שאתה מציע לנסות?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CTS

ד``ר מרק-אלן לוי
    13/03/2017

מדובר ה CARPAL TUNNEL SYNDROME במידה ויש אבחנה ע"י EMG אין כל בעיה לפנות לביטוח לאומי. יש מלא חומר בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האבחנה היא RTS לא CTS. ראה מידע מצורף בבקשה

בני
    13/03/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו