מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר הגעה לרופא תעסוקתישני16/01/2018
שלום דר',
1, שאלה נוספת, האם לאחר הגעה לרופא תעסוקתי,
הרופא פונה למקום העבודה, משתף את מקום העבודה בבעיה הרפואית? או שיש שמירה על סודיות?
מאוד חשוב לי לדעת כי אני מעוניינת לגשת לרופא תעסוקתי של הקופה למטרת תביעת אי כושר מחברת הביטוח, ולא הייתי רוצה לשתף את מקום העבודה במחלה הרפואית ממנה אני סובלת, אני סובלת מכאבים ואמרתי להם לא את. הסיבה האמיתית לכאבים.
2, לשם תביעת אי כושר מחברת הביטוח חייבים לפני לגשת לרופא תעסוקתי או שמספיק הגשת חומר רפואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי כושר ורופא תעסוקתי.
ד``ר טמיר גפן16/01/2018רופא תעסוקתי לא מפרט בדרך כלל מול המעסיק את הפירטי המחלה. מצד שני במידה והמעסיק מעוניין לדעת הוא רשי משום שלפני בדיקת רופא תעסוקתי חותמים על ויתור סודיות רפואית. בלי החתימה רופא לא מטפל במבוטח. כמו כן, רופא תעסוקתי קובע (במידה וקובע) את אי כושר לעיסוק הספציפי ולא קובע אובדן כושר עבודה גורף. כך שיש בול לבדוק את תנאי הפוליסה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)