מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגשת תביעה לאבדן כושר - המשךשני17/01/2018
שלום דר, תודה על תשובותיך,
בדקתי ואני מבוטחת במבטחים קרן פנסיה עם סעיף אובדן כושר עבודה 75%.
1, אם אגיש תביעה לביטוח על אובדן כושר, השאלה אם הם מחייבים להביא מכתב מרופא תעסוקתי או שמספיק מסמכים רפואים?
2, תקופת הכשרה 60 חודש קיים.
אכן מדובר בפוליסת ביטוח שבכניסה לביטוצ סבלתי מאותה מחלה (מדובר על nf מלידה, התסימים עד כה לא הפריעו לתפקודי, אני בת 26 וכרגע יש שני שוונומות חדשות הלוחצות על חוט שדרה ואני סובלת מכאבים פיזיים שמונעים ממני היכולת לעבוד, וזה החל מלפני חצי שנה על השפעת האי כושר
אז המחלה קיימת מאז ומתמיד אבל כרגע יש החמרה חדשה.
לדעתך חברת הביטוח תדחה אותי ומספיק ביטוח לאומי?
יכול לקרות מצב שאגיש תביעה והביטוח ידחה אותי
ובעתיד שארגיש טוב ואחפש עבודה חדשה זה ישבש לי חברות חדשה בביטוח פנסיה?
מקווה שהבנת ממה אני חוששת אשמח לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי כושר
ד``ר טמיר גפן17/01/2018הי!
כפי שהסברתי לך תקופת הכשרה 60 חודש לכן מדובר בסוגיה בעייתית. לא הבנתי שאלה לגבי ביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
שני17/01/2018אנסח אחרת,
1. על מנבת להגיש תביעה לחברת ביטוח על אי כושר תעסוקתי
מחייב להגיש מכתב מרופא תעסוקתי או שמספיק מסמכים רפואיים קיימים?
2. תקופת הכשרה 60 חודש יש לי.
מדובר בפוליסת ביטוח שבכניסה לביטוח סבלתי מאותה מחלה (מדובר על nf מלידה, התסמים עד כה לא הפריעו לתפקודי, אני בת 26 וכרגע יש שני שוונומות חדשות הלוחצות על חוט שדרה ואני סובלת מכאבים פיזיים שמונעים ממני היכולת לעבוד, והחמרה זו החלה מלפני חצי שנה
לסיכום: המחלה קיימת אך כרגע עם החמרה חדשה.
לדעתך חברת הביטוח תדחה אותי?
3. אני צעירה ומקווה ויש עוד שנים לפני....
מקווה שאי כושר עבודה יהיה זמני עד להתערבות כירורגית במידה ויהיה אפשרי עקב הסיכונים.
אז ברגע שאני תובעת את חברת הביטוח על אי כושר עבודה-
במטרה לקבל 75% קיצבה מהשכר
כשאחזור לעבוד בעתיד תביעה זו בדיעבד תהרוס לי קבלה לביטוח
פנסיוני במסגרת עבודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)