אי כושר עבודה- שאלה מפורטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי כושר עבודה- שאלה מפורטת
    שני
    22/01/2018

שלום דר' גפן, תודה על תשובותיך
    לא הבנתי את תשובותיך.
    אני כרגע בבעיה של אי יכולת לעבוד עקב כאבים, אני מאוד מתלבטת אם לגשת לרופא תעסוקתי ולא לפשל. אני מפחדת לפנות לחברת הביטוח וחוששת אם יכירו בי או שלא, חוששת לפשל.
    אני מדברת על ביטוח פנסיה סעיף אובדן כושר עבודה 75% - יש לי וותק של 64 חודש ופרנציזה.
    עקב שאתה רופא תעסוקתי תבין את שאלתי.
    אני בת 27, יש לי ברקע NF מאז ומתמיד המתבטא בגידולים לאורך עמוד שדרה, כשיש גידול מפריע וכואב/ לוחץ על חוט שדרה הוא מוסר בהתערבות כירורגית.
    כרגע מיזה חצי שנה יש לי כאבים חזקים המתחזקים בישיבה עקב שני גידולים חדשים בסקרום המקושר לאגן, ולא בטוח שאפשר לנתח עקב סיכונים מרובים באיזור, אז יוצא שאני נשארת לסבול ומרפאת כאב ללא פיתרון לכאב.
    1. על מנת לתבוע אי כושר מחייב מכתב מרופא תעסוקתי או שמספיק מסמכים רפואיים?
    2. במקרה כזה של, המחלה קיימת מלפני כניסה לביטוח אך יש החמרה חדשה, הביטוח צריך להכיר בי?
    3. אני צעירה ויש עוד שנים לפני....
    מקווה שאי כושר עבודה יהיה זמני,
    אז ברגע שאני תובעת את חברת הביטוח על אי כושר עבודה-
    במטרה לקבל 75% קיצבה מהשכר
    כשאחזור לעבוד בעתיד בעבודה חדשה תביעה זו בדיעבד תהרוס לי קבלה לביטוח פנסיוני במסגרת עבודה?
    אשמח לתשובה ברורה והכוונה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי כושר

ד``ר טמיר גפן
    22/01/2018

יש לבדוק מול קרן הפנסיה לגבי צורך ברופא תעסוקתי או מספיק רק תיעוד. דבר משתנה מקרן לקרן. לעניין זכויות להערכתי יש לבדוק מול עו"ד שעוסקים בתחום נזיקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על עזרתך

שני
    22/01/2018

,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו