מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיצור שעות עבודה - תאונת עבודה - תאונת דרכיםזהב13/02/2018
שלום רב. מתאריך 04/01 אני בחופשת מחלה( כאבי צוואר, כתפיים, ראש סחרחורת, נמלול ידיים) עפ"י חוק ביטוח לאומי עקב תאונת דרכים ועד 28/2. אורטופד רשם בהפנייה למרפאה תעסוקתית המלצה לקיצור שעות עבודה ל4-5 שעות(אני עובדת משרה מלאה 8 שעות ועוד שעות נוספות נדרשות ). למספר חודשים. האם רופא תעסוקתי יכול לאשר את ההמלצה החל מתום אישור המחלה היינו החל מ 1/3 או שהוא יכול לתת אישור רק אם לא עבדתי 91 ימים עפ"י חוק ביטוח לאומי? כי יש לי תור לרופא תעסוקתי לאמצע מרץ בעוד המחלה מסתיימת ב סוף פברואר. כלומר אם לא יהיה לי אישור מרופא תעסוקתי עד 1/3 אאלץ בתאריך זה לחזור למשרה מלאה וזה לא רק קשה( בסוג העבודה שלי), אלא גם לא הגיוני לחזור למשרה מלאה ולאחר שאעבוד כשבועיים אקבל קיצור שעות עבודה. היינו איך יתכן ששבועיים אפשר לעבוד כרגיל ובהמשך לא? מחכה למענה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה
ד``ר טמיר גפן13/02/2018לא הבנתי כלום. חזרת לעבודה בהמלצת אורתופד 4-5 שעות? תמשיכי לעבוד כך עד לבדיקת רופא תעסוקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור שעות עבודה
זהב14/02/2018עדיין לא חזרתי לעבודה. כתבתי שאני במחלה עד 28/2. שוב ,השאלה היא האם רופא תעסוקתי יכול לאשר עפ"י המצלת אורטופד שמתאריך 1/3 אעבוד 4-5 שעות למשך מספר חודשים?
חוק ביטוח לאומי עקב תאונת עבודה מאפשר לא לחזור לעבודה עד 91 ימים. ולכן השאלה הנוספת היא האם מותר לרופא תעסוקתי לאשר את ההגבלה השעות גם אם אחזור לעבודה לאחר 60 יום? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור שעות עבודה
זהב14/02/2018עדיין לא חזרתי לעבודה. כתבתי שאני במחלה עד 28/2. שוב ,השאלה היא האם רופא תעסוקתי יכול לאשר עפ"י המצלת אורטופד שמתאריך 1/3 אעבוד 4-5 שעות למשך מספר חודשים?
חוק ביטוח לאומי עקב תאונת עבודה מאפשר לא לחזור לעבודה עד 91 ימים. ולכן השאלה הנוספת היא האם מותר לרופא תעסוקתי לאשר את ההגבלה השעות גם אם אחזור לעבודה לאחר 60 יום? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה
ד``ר טמיר גפן14/02/2018הי!
רופא תעסוקתי יכול להמליץ על חזרה לעבודה בכל שלב של 90 יום בהתאם למצב הרפואי ובהתאם לדרישות התפקיד ובלי שום קשר להמלצות האורתופד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)