קיצור שעות עבודה - תאונת עבודה - תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיצור שעות עבודה - תאונת עבודה - תאונת דרכים
    זהב
    13/02/2018

שלום רב. מתאריך 04/01 אני בחופשת מחלה( כאבי צוואר, כתפיים, ראש סחרחורת, נמלול ידיים) עפ"י חוק ביטוח לאומי עקב תאונת דרכים ועד 28/2. אורטופד רשם בהפנייה למרפאה תעסוקתית המלצה לקיצור שעות עבודה ל4-5 שעות(אני עובדת משרה מלאה 8 שעות ועוד שעות נוספות נדרשות ). למספר חודשים. האם רופא תעסוקתי יכול לאשר את ההמלצה החל מתום אישור המחלה היינו החל מ 1/3 או שהוא יכול לתת אישור רק אם לא עבדתי 91 ימים עפ"י חוק ביטוח לאומי? כי יש לי תור לרופא תעסוקתי לאמצע מרץ בעוד המחלה מסתיימת ב סוף פברואר. כלומר אם לא יהיה לי אישור מרופא תעסוקתי עד 1/3 אאלץ בתאריך זה לחזור למשרה מלאה וזה לא רק קשה( בסוג העבודה שלי), אלא גם לא הגיוני לחזור למשרה מלאה ולאחר שאעבוד כשבועיים אקבל קיצור שעות עבודה. היינו איך יתכן ששבועיים אפשר לעבוד כרגיל ובהמשך לא? מחכה למענה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה

ד``ר טמיר גפן
    13/02/2018

לא הבנתי כלום. חזרת לעבודה בהמלצת אורתופד 4-5 שעות? תמשיכי לעבוד כך עד לבדיקת רופא תעסוקתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור שעות עבודה

זהב
    14/02/2018

עדיין לא חזרתי לעבודה. כתבתי שאני במחלה עד 28/2. שוב ,השאלה היא האם רופא תעסוקתי יכול לאשר עפ"י המצלת אורטופד שמתאריך 1/3 אעבוד 4-5 שעות למשך מספר חודשים?
    חוק ביטוח לאומי עקב תאונת עבודה מאפשר לא לחזור לעבודה עד 91 ימים. ולכן השאלה הנוספת היא האם מותר לרופא תעסוקתי לאשר את ההגבלה השעות גם אם אחזור לעבודה לאחר 60 יום? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור שעות עבודה

זהב
    14/02/2018

עדיין לא חזרתי לעבודה. כתבתי שאני במחלה עד 28/2. שוב ,השאלה היא האם רופא תעסוקתי יכול לאשר עפ"י המצלת אורטופד שמתאריך 1/3 אעבוד 4-5 שעות למשך מספר חודשים?
    חוק ביטוח לאומי עקב תאונת עבודה מאפשר לא לחזור לעבודה עד 91 ימים. ולכן השאלה הנוספת היא האם מותר לרופא תעסוקתי לאשר את ההגבלה השעות גם אם אחזור לעבודה לאחר 60 יום? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה

ד``ר טמיר גפן
    14/02/2018

הי!
    רופא תעסוקתי יכול להמליץ על חזרה לעבודה בכל שלב של 90 יום בהתאם למצב הרפואי ובהתאם לדרישות התפקיד ובלי שום קשר להמלצות האורתופד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו