סובלת מבלטי דיסק רבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מבלטי דיסק רבים
    אירית נגר
    06/03/2018

אני סובלת מבלטי דיסק רבים לכל אורך עמוד השדרה מהצוואר ועד עצב הזנב. לאחרונה לחץ וכאבי תופת מחוליות l5-s1 לכל אורך רגל ימין עד הקרסול בלי אפשרות לעמוד או ללכת יותר מ 10 דקות. ישיבה לא יותר מחצי שעה. בעבודתי אני מועסקת כמזכירה. עבודה בישיבה של כ 9 שעות . אחרי יום עבודה אני לא מסוגלת לעמוד ולהתיישר והגב כפוף קדימה והכאבים כאבי תופת. עברתי 4 הזרקות אפידורליות ולפני כ 3 שבועות צריבת עצב בגלי רדיו שלא עזרו הרבה. אני חודש וחצי במיטה. ואני רוצה לחזור לעבוד אבל אני לא יכולה לשבת כל כך הרבה שעות. העבודה שלי היא רק בישיבה. יכולה לקום אולי לכמה דקות פעמיים ביום. מה אעשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מבלטי דיסק רבים

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד``ר טמיר גפן
    06/03/2018

לא כתבת בת כמה את.
    ניתן לפנות לרופא תעסוקתי לקבלת המלצות לגבי אפשרות של צמצום היקף שעות העבודה וגם בדיקת עמדת העבודה. כמה כיסא בעבודה ובכלל עמדת עבודה היא ארגונומית. לגבי הפסקות יזומות לאחר X שעות עבודה וכדומה או אולי שינוי תפקיד במידת האפשר כו' בהצלחה ובריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו