מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלילה של הרעלת מתכתאריק25/03/2018
שלום למומחים
לאחרונה יש לי התכווצויות לא רצוניות של שרירים ורקמות וגם תחושה של זרימת דם בגפיים והתכווצות של מה שנתפס כעצבים במרפקים. האם יתכן מצב שבו יש הרעלת מתכת כלשהיא שגורמת לתופעות הללו ללא הרף? כלומר מתכת כלשהיא שמסתחררת בדם ובגוף וגורמת לתזוזות לא רצוניות כאלה בגוף?
אציין שיש לי רק סתימת אמלגם אחת קטנה .
אציין שאני לא עובד בשום עבודה טכנית ,תעשייתית שבה אני עשוי להיחשף למתכות.
האם יש נטייה גנטית של בני אדם מסויימים להיחשף לזיהומים סביבתיים ולגוף יש בעיה לעשות DETOX טבעי?
עברתי בדיקות רבות כולל mri מוח, בדיקת נוירולוג תקינה,בדיקת הולכה עצבית ברגלים תקינה ,בדיקות דם כלליות כמה פעמים תקינות. ואף בדיקות מתכות כבדות (ללא פרובוקציה)בשתן ובדם שיצאו תקינות.
מצד שני האם מה שאני חווה יכול להיות בלוטות אדרנל תשושות ?
אילו עוד בדיקות טוקסיקולוגיות אפשר לבצע לשלול הרעלת מתכת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכות
ד``ר טמיר גפן25/03/2018במידה ואינך חשוף למתכות הרי אין סיבה לממצא חריג בבדיקות לכן יש לחפש סיבה רפואית אחרת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)